Haberler

Robert Kirkman ve AMC, Çizgi Roman Tarihi Belgeseli İçin Güçlerini Birleştiriyor

comic-cizgi-roman-tarih-banner

AMC‘nin son yıllarda çizgi romanlarla yaşadığı aşk ilişkisi malum. Kanalın, başarısının önemli bir kısmını günümüzün en popüler televizyon serilerinden biri ve bir çizgi roman uyarlaması olan The Walking Dead‘e borçlu olduğu da bir sır değil.

Önümüzdeki günlerde Preacher‘ı televizyon ekranlarına taşımaya hazırlanan AMC, çizgi romanlara olan borcunu ödemek için kolları sıvıyor. Kanal, The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman ile çizgi romanların tarihini konu alan bir belgesel için güçlerini birleştiriyor.

Heroes and Villains: The History of Comic Books adını taşıyacak olan belgesel, altı bölümden oluşan bir seri olarak ekranlara gelecek. Belgesel, çizgi romanların ve sembolleşmiş karakterlerin kökenlerinin karanlıkta kalmış yüzüne ışık tutarken, bir yandan da popüler kültür, ırk, cinsiyet ve cinsellik gibi büyük konulara da değinecek. Serinin 2017’de izleyiciyle buluşması planlanıyor.

comic-cizgi-roman-eski

Kirkman ise konuyla ilgili yayımladığı basın açıklamasında şunları diyor: “Günün sonunda ben öncelikle bir çizgi roman hayranıyım. Bu formata ve formatın, insanların anlatabilmesini sağladığı hikayelere aşığım. Bir kez daha AMC ile bir araya gelerek çizgi roman ve televizyon piyasasındaki en etkili insanların hikayelerini anlatacağım için oldukça heyecanlıyım.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.