Haberler

Oyun Zarlarınızı Güvenle Saklamak İçin: Cryptex Dice Vault

cryptex-dice-vault-banner

Zarlarınızın başkaları tarafından mıncıklanmasından hoşlanmıyor musunuz? Biri sizin D20 zarınızla kritik attı ve zarınızı harcadığınızı mı düşünüyorsunuz?

O zaman ihtiyacınız olan güvenliği Cryptex Dice Vault’ta bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Cryptex Dice Vault’u ben üretsem bu kadar güzel reklamını yapamazdım herhalde. Natural 20 Woodcrafts’ın da bu kadar iddialı bir reklama ihtiyacı yok zaten. KickStarter üzerinden başlatılan projeleri, kısa sürede istedikleri bütçeyi toparladı. Çünkü ürettikleri saklama kabı, tüm RPG oyuncularının ilgisini çekiyor.cryptex-dice-vault-gorsel-1

Natural 20 Woodcrafts, el yapımı ahşaptan zar saklama kutuları sunuyor. Bu kutuları diğerlerinden ayıran özellik ise üzerlerinde kilit bulunması. Bu kilidin açılması içinse doğru kombinasyonu girmeniz gerekiyor. Hepimizin mutlaka kender karakterli bir arkadaşı vardır. Masadaki renkli ve güzel zarlar, oyunlardan sonra yavaş yavaş kaybolur. İşte bu kutu ile kender kılıklı arkadaşlarınızı zarlarınızdan uzak tutabilirsiniz.

Firmanın farklı ürün seçenekleri var. D20 tabanlı DnD gibi oyunlarda kullanacağınız, 7 adet zar koyabileceğiniz Cryptex Dice Vault var. Eğer World of Darkness gibi D10 bazlı sistemlerden hoşlanıyorsanız, Cryptex Dice Vault’a göre daha uzun olan ve içerisinde 10 adet D10 barındıran Dark World’e de bakabilirsiniz.cryptex-dice-vault-gorsel-2

Natural 20 Woodcraft, şu an için kullanıcıya özel saklama kutuları üretmiyor. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz üzere birçok farklı seçenek mevcut. İsterseniz 5 kodlu rakam kombinasyonunu, renk kombinasyonunu ya da harf kombinasyonunu içeren kutulardan satın alabilirsiniz. Karaağaç, ceviz gibi ahşap seçenekleri de mevcut.

Cryptex Dice Vault projesi ilk başladığında uluslararası seçeneği yoktu. Ancak istenilen 2.500 Dolar’lık bütçenin kısa sürede toplanmasıyla beraber bu seçeneği de getirdiler.

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak ya da projeye dahil olmak isterseniz resmi KickStarter sayfasına göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.