Oyun Haberleri

Pokémon GO’nun Türkiye’deki İkinci Topluluk Etkinliği Bugün İzmir’de Düzenleniyor

Türkçe desteği geçen ay hayata geçirilen Pokemon Go‘nun, Türkiye’deki ikinci topluluk etkinliği, 23 Nisan‘da İzmir‘de gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte çok özel bir Pokemon da ilk kez ortaya çıkacak.

Geçtiğimiz ay Türkçe dil desteğini duyuran ve İstinye Park AVM’de özel bir etkinlik gerçekleştiren dünyaca ünlü mobil oyun Pokemon GO’nun ülkemizdeki bir sonraki topluluk etkinliği belli oldu. Türkiye‘deki ikinci Etkinlik, 23 Nisan’da (bugün) İzmir Karşıyaka Güzel Sanatlar Parkı’nda düzenlenecek.

Pokemon Go‘nun İzmir‘deki etkinliği 3 saat sürecek ve Stuffull ilk kez ortaya çıkacak. Gerçekten şanslı olan Pokemon eğitmenleri bu etkinlikte parlak bir Stufful yakalayabilecek. Ayrıca etkinlik sırasında veya sonraki iki saat içinde Stufful‘ı evrimleştirerek, Güçlü Saldırı Emici Yumruğu bilen Bewear‘ı elde etme şansına sahip olacaklar.

Pokemon Eğitmenleri Topluluk Günü’ne özel “Yumuşacık Ayıcık” adında bir Araştırma Hikayesi’nin yanı sıra Pokemon yakalarken normalde elde ettikleri TP puanının üç katını kazanma, Stufful yakaladıklarında 2 kat Stufful XL Şeker elde etme şansı, 2 kat daha fazla Yakalama Şekeri, grup oyunu bonusları, etkinlik çıkartmaları gibi birçok ödül kazanma fırsatını da bulacaklar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.