Oyun Haberleri

Pokemon GO İçin Takas Güncellemesi Onaylandı

pokemon-go-bannerPokemon GO oyunlarının vazgeçilmez mekaniklerinden biri olan takas özelliği çok yakında oyuncularla buluşacak.

Pokemon GO çılgınlığı henüz resmi küresel çıkışını yapmadan, tüm dünyada yankı uyandırdı. Pokemon çılgınları, çeşitli uygulamalar ve yazılımlar sayesinde oyunu indirip pokemon yakalamaya başladı bile.

Oyunun geliştiricisi Niantic Games, Pokemon GO’ya yönelik sorunların farkında. Bunun için çalışmalarına son sürat devam ettiklerini açıkladılar. Ama anlaşılan o ki, her soruna yetişemiyorlar. Bu yüzden oyunun resmi çıkış tarihini bir süre ertelemek zorunda kaldılar.

pokemon-go-gorsel

Öte yandan sevindirici bir haber de Niantic Games’in CEO’su John Hanke’den geldi. Oyunun ilerleyen aylarda birçok güncelleme ile gelişeceğini müjdeleyen Hanke, ilk olarak takas (trade) özelliği üzerinde durduklarını söyledik. Açıklamasına bir netlik getirmese de, oyunun ilk büyük güncellemesi sayesinde Pokemonlarımızı diğer oyuncular ile takas edebileceğiz.

Hali hazırda oyun içerisinde Pokemon yakalamak ve Gym savaşı yapmak dışında bir etkinlik yok. Bu yüzden uzun vadede sıkıcı bir hal alacağından korkuyordum. Pokemon oyunlarının vazgeçilmesi olan takas özelliğinin gelmesi, Pokemon GO’ya can verebilir.

Açıkçası son bir iki gündür, lure module atılan her yere koşturup yeni insanlarla tanışmaktan oldukça memnunum. Bir de bunun üzerine takas pazarlıklarına gireceksek demeyin keyfime.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. takas için marketten parayla alınması gereken 3’lü takas modülü gibi birşey olur. sonra gör bakalım kıyamet gibi para basanları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.