Oyun Haberleri

Age of Mythology: Retold Bu Yılın Sonlarında Geliyor!

2012 yapımı Age of Empires yan oyunu Age of Mythology’nin yeni versiyonu Age of Mythology: Retold, bu yılın sonlarında Xbox ve PC’de aynı anda yayınlanacak.

Geliştirilmiş Motor ve Yeni Özellikler

World’s Edge ve Xbox Game Studios tarafından geliştirilen Age of Mythology: Retold, yükseltilmiş bir motor, yeni karakter modelleri, güncellenmiş sanat, dokular, kullanıcı arayüzü ve VFX gibi birçok yenilik sunuyor.

YouTube player
Videoyu Youtube’da izle

Tek Oyunculu ve Çok Oyunculu Modlar

Oyunda oyuncular Yunan, İskandinav ve Mısır tanrılarını kontrol ederek tek oyunculu veya eşli seferlerde destansı savaşlara katılabilirler.

Çıkış Tarihi ve Platformlar

Age of Mythology: Retold’un kesin bir çıkış tarihi olmasa da, oyunun Steam ve Xbox konsollarında yayınlanmasının yanı sıra ilk gün Game Pass’te de yer alacağı belirtildi.

Sanat Yönetmeninden Açıklama

Sanat yönetmeni Melinda Rose, “Age of Mythology Retold’da sadece motoru yükseltmekle ve World’s Edge’den beklediğiniz tüm yaşam kalitesi iyileştirmelerini getirmekle kalmıyoruz, buna ek olarak sanatı güncellemek için daha da fazlasını yapıyoruz” dedi. “Bu, tüm yeni 3D modeller, tüm yeni animasyonlar, dokular, kullanıcı arayüzü, VFX, her şey anlamına geliyor.”

Gerçek Boyutlu AR Modelleri

Oyunda yeniden modellenmiş karakterler de olacak

Rose, Age of Mythology: Retold’un güncellenmiş 3D karakter modellerini göstermek için Medusa, Pegasus ve Cerberus’un gerçek boyutlu artırılmış gerçeklik modellerini de sundu.

Hedef: Mitleri En Üst Düzeye Çıkarmak

Rose, “Amacımız sadece geçmişe saygı göstermek değil, aynı zamanda bu oyuna yeni bir soluk getirmek ve mitolojiyi en üst düzeye çıkarmak” dedi.

Age of Empires Mobil Oyunu da Geliyor

Age of Mythology: Retold haberi, World’s Edge ve TiMi Studio Group’un Age of Empires’ı bu yıl içinde mobil cihazlara getirmek için birlikte çalıştıklarına dair duyuruyla da aynı zamana denk geldi.

Heyecan Verici Bir Yıl Bekliyor

2024 yılı tüm platformlardaki sadık gerçek zamanlı strateji oyuncuları için heyecan verici bir yıl olacak gibi görünüyor.

Age of Mythology: Retold’un da selefinin başardığı işi devam ettirmesi ve bu yılın sonlarında piyasaya çıktığında hayranları için bir başka tam zamanlı RTS oyunu sunması umut ediliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.