Oyun Haberleri

Ubisoft Tarafından Sunulan Invincible Mobil Oyunu Çıktı

Invincible serisine Ubisoft’tan sürpriz bir mobil oyun geldi. Oyun 19 Şubat tarihinde çıkış yaptı.

Invincible: Guarding the Globe hem iOS ve Android cihazlarda hem de Amazon mağazasında mevcut. Oyuncuların işgalci Flaxans, Reanimen ve Magmanites’e karşı koymak için süper kahramanlardan oluşan bir takım kurdukları, oynaması ücretsiz bir rol yapma oyunudur.

Ubisoft şunları söyledi:

Saldırganlar, savunmacılar ve destek kahramanları arasından seçim yaparak elinizdeki görevin üstesinden gelmek için mükemmel takımı oluşturun. Invincible: Guarding the Globe ayrıca oyuncuların arka planda aynı anda birden fazla savaş yürütmesine olanak tanıyarak aktif olarak oynamadıkları zamanlarda bile ödülleri toplamalarını sağlıyor.

İşte sizin için oyundan bazı görüntüler:

Skybound Comics ve Amazon Prime’ın Invincible’ı ile aynı dünyada geçen Invincible: Guarding the Globe, Invincible, Atom Eve, Omni-Man, Titan ve daha fazlası gibi önemli karakterleri içeriyor. Bu yepyeni hikayede oyuncular Küresel Savunma Ajansı’nın bir ajanı olacak ve dünyayı kötülere, klonlara ve… burger eti hırsızlığına karşı savunmak için kahramanları yönlendirecek.

Farklı bölümler, oyuncuları her hafta eklenen yeni hedeflerle bir anlatıya çekecek. Deneyimi özelleştirmek için çeşitli teçhizat, eşya ve eserlerin kilidi açılabilir ve karakterlere takılabilir.

YouTube player

Invincible, The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’ın popüler süper kahraman çizgi romanı ve dizisidir. Sezon 1 tüm bölümler ve Sezon 2’nin ilk 4 bölümü şu anda mevcut, devamı ise 14 Mart’ta yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.