Oyun Haberleri

Assassin’s Creed: Valhalla ve Watch Dogs: Legion İçin PlayStation 5 Detayları Belli Oldu

Ubisoft tarafından basınla paylaşılan bilgiye göre AC: Valhalla ve Watch Dogs: Legion, PlayStation 5’in çıkışıyla birlikte yeni nesil konsolda oyuncularla buluşacak.

Geçen hafta içerisinde Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 hakkında yeni bilgilere ulaşmıştık. Konsolun çıkış tarihi ve fiyatı belirlenmiş ayrıca PS5’te yer alacak oyunlara da yer verilmişti. Şimdiki duyuru Ubisoft tarafından geldi.

Yapılan açıklamada Assassin’s Creed: Valhalla’nın, 4K çözünürlük ve 60 FPS performansla PlayStation 5 oyuncularıyla buluşacağı belirtiliyor. Ayrıca konsol sahipleri daha iyi ses kalitesiyle Valhalla’yı oynayabilecek.

AC: Valhalla, önceden de söylendiği gibi 10 Kasım 2020 tarihinde Xbox Series X, Series S, XONE, PlayStation 4, Epic Games Store ve Uplay+ üzerinden oyunculara sunulacak. PlayStation 4 konsolunda bu oyuna sahip olan oyuncular, hiçbir ekstra ücret ödemeden 12 Kasım 2020 tarihinde oyunlarını PlayStation 5’e yükseltebilecek.

Benzer bir durum Watch Dogs: Legion için de geçerli. Oyuncular Sony’nin sunacağı yüksek hızlı SSD sayesinde, düşük yükleme süreleri ve hızlı oynanabilirlikle buluşacak. 29 Ekim 2020 tarihinde tüm platformlara çıkacak olan oyuna PS4 üzerinden sahipseniz, 12 Kasım 2020 tarihinde Legion’ı PS5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltebileceksiniz.

Böylece PlayStation 5’in ilk sahipleri, konsolu ilk günden satın aldıkları gibi oyunsuz kalmayacaklar. Ayrıca PlayStation Plus Collection sayesinde de birçok oyunlarını ücretsiz olarak yükseltme imkanları olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.