Edebiyat

Önümüzdeki Aylarda 4 Yeni Harry Potter Kitabı Gelecek!

Son çıkan e-kitaplarının üstünden henüz 2 sene geçmesine rağmen Harry Potter evrenine 4 tane daha kitap katılıyor! Bu kitaplar daha çok Hogwarts’taki dersler ve büyüler hakkında yazılan hikayeleri barındıracak.

Harry Potter – A History of Magic‘in başarısından memnun kalmış olacaklar ki bu 4 yeni hikaye de e-kitap olarak satışa sunulacak.

Yeni Harry Potter Hikayelerinin Kitap Kapakları

A History of Magic’in çıkmasından çok kısa süre sonra kitap, Game of Thrones ve birçok çeşitli rollerle hayatımıza girmiş olan Natalie Dormer’ın seslendirmesiyle bir sesli kitap haline gelmişti. Yeni hikayeler de bu sesli kitaptan esinlenilmiş. Bu hikayeler sayesinde Harry Potter’daki büyülerin kalbine inip bizi yeni karakterlerle rengarenk bir dünyaya adım atacağız. Yine A History of Magic’teki tasarımlarıyla tanıdığımız Rohan Daniel Eason bu hikayelerde de bize eşlik edecek.

Kitapların isimlerinin şu şekilde olacağı açıklandı:

  • Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts (Harry Potter: Tılsımlar ve Karanlık Sanatlara Karşı Savunma’ya Yolculuk)
  • Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology (Harry Potter: İksirler ve Bitkibilimine Yolculuk)
  • Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy (Harry Potter: Kehanet ve Gökbilimine Yolculuk)
  • Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures ( Harry Potter: Sihirli Yaratıkların Bakımına Yolculuk).

İlk Bu Haziran Ayında Çıkıyor

İlk kitap olan Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts 27 Haziran 2019’da yayımlanacak. Diğer kitapları da yine kısa süre içerisinde göreceğiz gibi gözüküyor. Hikayelerin İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve Almanca çevirileri satışa çıkacak. Ön satış fiyatı ise şu an sadece 1.99£.  Kitapları Amazon USApple ve Kobo‘dan satın alabilirsiniz.

Harry Potter Serisinden 25 İlginç Bilgi

Harry Potter ve Lanetli Çocuk’un ağır eleştirileri ve A History of Magic’in birçok ülkede hala adının duyulmamasına rağmen yeni kitapların çıkarılması cesurca bir seçim. Özellikle son dönemlerde kitapların yazarı J.K. Rowling’in internet üzerinden yaptığı açıklamalarıyla hayran kitlesini bayağı bir ürkütmüş durumda. Hayran kitlesinin bir çoğu yeni maceralar için her ne kadar heyecanlı olsa da, sadece para kazanma amacıyla yeni kitapların çıkarılıyor olması düşüncesi de bir yandan korkutucu. E-kitaplara karşı ön yargılar azalmamışken, basılı kitapların satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.