Dizi Haberleri

Tom Hiddleston’ın Loki Rolünü Bırakmaya Niyeti Yok

On yıldır Marvel Sinematik Evreni‘nde Fesatlık Tanrısı Loki karakterine hayat veren Tom Hiddleston, hayatının sonuna kadar Loki olarak kalabileceğini söyledi.

Bu hafta Disney+ kanalındaki Loki dizisi sezon finali yapan Tom Hiddleston, serideki muhteşem performansı ile Marvel hayranlarının kalbini kazandı. Loki dizisinin ikinci sezona uzatıldığı haberi sezon finalinde doğrulanırken, Hiddleston’ın Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde de ortaya çıkacağı tahminleri tavan yaptı.

İlk kez Chris Hemsworth‘lu 2011 yapımı Thor filminde Loki karakteri ile izleyici karşısına çıkan Tom Hiddleston, Marvel Sinematik Evreni‘nden emekli olan Robert Downey Jr ve Chris Evans‘ın aksine, macerasının daha yeni başladığını umuyor. Tumblr’da yayımlanan bir videoda Hiddleston, “Hayatımın sonuna kadar Loki’yi oynamam istenseydi oynar mıydım? Evet kesinlikle oynardım. Bu kadar uzun süre Loki’yi oynayabildiğim için çok şanslıyım. Çok uzun zamandır insan bilincinde olan çok ilginç bir karakter olduğunu hissediyorum. Çok farklı katmanları, çok farklı kompleks karakter özellikleri var. Onu her oynadığımda yeni bir özelliğini keşfediyormuşum gibi hissediyorum. Loki’yi geliştireceğiz ya da daha önce hiç gitmediğimiz bir noktaya gideceğiz” dedi.

Loki‘nin uzun bir süredir MSE’de olduğunu ve daha uzun bir süre de olacağını da sözlerine ekleyen Hiddleston, insanlar istediği sürece Loki‘yi canlandırmaya devam edeceğini belirtti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.