Dizi Haberleri

Doctor Who 14. Sezon Bölüm Başlıkları ve Yepyeni Fragmanı

Doctor Who hayranları için heyecan verici haberler var! Russell T. Davies’in Doctor Who’nun yeni sezonu için hazırlıkları hızla devam ederken, bize sezonun heyecan verici bölüm başlıklarını ve yepyeni bir fragmanı sundular.

Yeni Sezonun Heyecan Verici Bölüm Başlıkları

Doctor Who’nun yeni sezonunda bizi hangi maceraların beklediğini görmek için bölüm başlıklarına bir göz atalım:

YouTube player
  1. Space Babies (Uzay Bebekleri): Russell T. Davies tarafından yazıldı, Julie Anne Robinson tarafından yönetildi.
  2. The Devil’s Chord (Şeytanın Akoru): Russell T. Davies tarafından yazıldı, Ben Chessell tarafından yönetildi.
  3. Boom (Patlama): Steven Moffat tarafından yazıldı, Julie Anne Robinson tarafından yönetildi.
  4. 73 Yards (73 Yarda): Russell T. Davies tarafından yazıldı, Dylan Holmes Williams tarafından yönetildi.
  5. Dot and Bubble (Nokta ve Kabarcık): Russell T. Davies tarafından yazıldı, Dylan Holmes Williams tarafından yönetildi.
  6. Rogue: Kate Herron ve Briony Redman tarafından yazıldı, Ben Chessell tarafından yönetildi.
  7. The Legend of Ruby Sunday (Ruby Sunday Efsanesi): Russell T. Davies tarafından yazıldı, Jamie Donoughue tarafından yönetildi.
  8. Empire of Death (Ölüm İmparatorluğu): Russell T. Davies tarafından yazıldı, Jamie Donoughue tarafından yönetildi.

Sekiz bölümden altısı Davies’in kaleminden çıkıyor. Orijinal seride her zaman pek çok bölüm yazmıştı ancak burada biraz daha öne çıkıyor. Önceki Disney+ bölümlerinin dördünü de yazdığını söylemeye gerek bile yok.

Yazmadığı iki bölümde ise büyük konuk yazarlar var! Bir başka eski dizi sorumlusu Steven Moffat, Doctor Who sezonunun üçüncü bölümü olan ve bir tür uzay macerasına benzeyen “Boom“u yazmak üzere geri dönüyor. Altıncı bölüm “Rogue“, Kate Herron ve Briony Redman’ın yazar ekibinden geliyor. Bildiğiniz gibi Herron, Loki’nin birinci sezonunun tamamını ve Sex Education’ın birkaç bölümünü yönetmişti. Başlık kartına bakılırsa bu bölüm, Jonathan Groff’un ve Regency zaman diliminin yer alacağı Doctor Who bölümü gibi görünüyor.

İlk olarak, “Space Babies” ve “The Devil’s Chord” aynı gün (10 Mayıs’ta) yayınlanacak. İlkinde Bridgerton’dan Golda Rosheuvel, ikincisinde ise Jinkx Monsoon yer alıyor. Bundan sonraki tüm bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Yani sekiz yerine sadece yedi hafta yeni Doctor Who izleyeceğiz.

Bu başlıklar, gelecek bölümlerin potansiyel maceralarını gösteriyor ve Russell T. Davies’in Doctor Who evrenine geri dönüşüyle birlikte nelerin beklediğini merakla bekliyoruz.

Yepyeni Fragman

Yeni fragman, Doctor Who’nun yeni sezonunun heyecanını artırıyor. Ncuti Gatwa’nın Doktor’u ve çeşitli konuk oyuncularıyla birlikte, fragman bize bu sezonun ne kadar heyecan verici olacağını gösteriyor. Ayrıca fragmanda, sezon boyunca bizi bekleyen müzikal numaraların ipuçlarını da alıyoruz.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Doctor Who hayranları, sezonun başlamasını heyecanla beklerken, bu yeni fragmanla birlikte beklentileri daha da yükseliyor.

Doctor Who’nun 14. sezonu olarak da tanımlanan yeni sezon, 10 Mayıs’ta Disney+’ta yayınlanacak ve bu sezonun bizi hangi maceraların beklediğini keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.