Dizi Haberleri

Rick and Morty İçin Dönüş Tarihi Belli Oldu

rick-and-morty-banner

Rick and Morty beklediğimizden daha erken bir tarihte karşımıza çıkacak. Efsanevi bilimkurgu dizisini bu yıl içerisinde izleyebileceğiz.

2. sezon finali ile izleyicilere sağlam bir yumruk atan Rick and Morty’nin 2017 yılında döneceği açıklanmıştı. 3. sezonu bu kadar beklemek elbette hayranlarının sinirlerini bozmuştu. Yapılan son açıklamalara göre bu bekleyiş daha erken bitecek.

Rick and Morty hakkında panel veren Dan Harmon ve Dino Stamatopoulos, serinin 3. sezonunun 2016’nın sonunda yayınlanmaya başlayacağını belirtti. Şubat ayının sonlarına doğru Mike McMahan tarafından yazıldığı belirtilen Rick and Morty metni de bu söylemi destekler oldu.

rick-and-mort-gorsel

Bir güzel haber de 3. sezonun daha uzun süreceği yönünde. İlk sezon 11 bölümken, ikinci sezon 10. bölümde sonlanmıştı. Yapımcıların duyurusuna göre yeni sezon 14 bölüm sürecek. Eh, yeni çok fazla değil ama bu biraz daha fazla macera demek.

Sizi bilmem ama beni şimdiden bir heyecan sardı. Rick and Morty de ne oluyor diye soruyorsanız, sizi hemen Bilimkurgunun Dibine Vurmak: Rick and Morty başlıklı makalemize alalım.

Bilimkurgunun Dibine Vurmak: Rick and Morty

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.