Dizi Haberleri

Interview with the Vampire TV Dizisi Ekim’de Çekimlere Başlıyor

Anne Rice’ın kitabından bu kez televizyon dizisine uyarlanan Interview with the Vampire için çekim tarihi verildi. AMC’nin Interview with the Vampire dizisinin ilk bölümlerine yönetmen Alan Taylor eşlik edecek.

Anne Rice’ın ikonik romanı Interview with the Vampire, Neil Jordan’ın Tom Cruise ve Brad Pitt’in oynadığı 1994 filminde zaten aynı derecede iyi bilinen bir film uyarlamasına sahip, ancak şimdi usta yönetmen Alan Taylor’ın izniyle bir TV dizisi ile karşı karşıyayız. Collider’a kısa süre önce yaptığı açıklamalara göre, çekimler neredeyse başlamaya hazır ve bu, Anne Rice‘ın kan emici Lestat hakkındaki destansı mitolojisini izlediğimiz yapımlardan çok daha büyük bir şeyin başlangıcı olacak gibi gözüküyor.

Rice’ın romanlarının ve parçası olduğu evren olan, The Vampire Chronicles’ın hakları artık AMC’ye ait ve The Walking Dead’in sona ermesiyle birlikte AMC, bu boşluğu doldurmak için başka bir destanı hayata geçirmeye hazır gibi görünüyor.

YouTube player

Taylor, “Kitapla kişisel bir ilişkim var, Vampirle Röportaj’ı okudum ve çok sevdim. Bana bu hissi verdi, sanırım kitaptan aldığım en önemli şey bu, yani, vampirler hakkında duyduğunuz diğer tüm hikayeler bir tür saçmalık. Ve işte gerçek bu. Gerçek bu.” şeklinde açıkladı. Ayrıca, Taylor coşkuyla, “Harika bir Lestat’ımız ve harika bir Louis’imiz var ve romanla ilgili sevdiğim bazı şeyleri dizide karşınıza getirmeye çalışacağım” dedi.

Lestat karakterini Sam Reid, Louis karakterini ise Jacob Anderson oynayacak

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.