Dizi Haberleri

House Of The Dragon Baş Yapımcı Jocelyn Diaz Diziden Ayrıldı

House of the Dragon dizisinin baş yapımcısı Jocelyn Diaz, ikinci sezonunda devam etmeyecek.

HBO’nun House of the Dragon dizisinin baş yapımcı kadrosunda yer alan Jocelyn Diaz, ikinci sezonuna girerken Game Of Thrones öncül yapımına geri dönmeyecek. Kaynaklar, Diaz’ın sözleşmesinin bir yıllık olduğunu ve anlaşmanın devam ettirilmediğini söyledi.

Jocelyn Diaz
Jocelyn Diaz

Dizinin sorumlusu Miguel Sapochnik, 1. sezon için görev yaptıktan sonra geri adım atıp yapımcı olarak devam etme kararı almıştı. Ayrılık haberi, House of the Dragon’un ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Ryan Condal‘ın dizinin tek dizi sorumlusu haline gelmesinin hemen ardından geldi. House of the Dragon 2. sezon çalışmaları, serinin yaratıcısı George R.R. Martin ile devam ediyor.

Sapochnik’in ayrıldığı sırada, Sara Hess ve Jocelyn Diaz‘ın 2. sezon için Vince Gerardis ile birlikte baş yapımcı olarak devam edeceği açıklanmıştı.

Bununla birlikte House of the Dragon’un 2. sezonu için bir yeni yönetici yapımcı takviyesi geldi. Game of Thrones emektarı Alan Taylor, yapımcı/yönetmen olarak diziye katıldı.

House of the Dragon Dizisinde Göreceğimiz Ejderhalar

George R.R. Martin’in Fire & Blood (Ateş ve Kan) eserinden uyarlanan dizi, Game of Thrones’ta yaşanan olaylardan 172 yıl öncesini konu alıyor ve House Targaryen’in hikayesini anlatıyor. Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans gibi isimler dizide rol alıyor.

House of the Dragon ile Jocelyn Diaz, 2009-2011 yılları arasında Dizi ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olduğu HBO’ya geri döndü. Diaz ayrıca belgesel geçmişine sahip ve belgesel filmi Serena ve America Divided dizisinde yönetici yapımcı olarak görev yaptı.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.