Dizi Haberleri

Interview With the Vampire Dizisi Ekrana Çıkmadan 2. Sezon Onayını Aldı

AMC‘de ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan Interview With the Vampire dizi uyarlaması yeni sezonda da devam edecek.

Anne Rice‘ın 1994 yılında sinemaya uyarlanan fantastik romanı AMC dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İlk sezonu 2 Ekim 2022‘de başlayacağı belirtilen 8 bölümlük dizinin ikinci sezonu için şimdiden onay aldığı gelen haberler arasında.

Interview With the Vampire dizisinde Louis de Pointe du Lac rolünde Jacob Anderson, Lestat de Lioncourt rolünde Sam Reid, Claudia rolünde Bailey Bass ve Daniel Molloy rolünde Eric Bogosian yer alıyor. Romanı televizyona uyarlayan Rolin Jones aynı zamanda Dizi Sorumlusu ve İdari Yapımcı olarak projenin başında bulunuyor. Mark Johnson ise AMC Studios ile, Anne Rice televizyon evreninin oluşturulması yönünde çalışmaları üstlenmiş durumda. Dizinin ilk iki bölümünü ise Alan Taylor yönetti.

YouTube player

Mark Johnson ve Rolin Jones‘un karşılarına getirdiği dizinin kapsamı ve genişliği açısından muazzam olduğunu belirten AMC Networks ve AMC Studios Orijinal Program Başkanı Dan McDermott, “Anne Rice’ın eserinin zengin ve canlı dünyasını harika bir şekilde ortaya koydular ve bundan inanılmaz gurur duyuyoruz. Set yapımından prodüksiyon tasarımına, kostümlere ve daha fazlasına kadar hiçbir ayrıntı gözden kaçmadı. Yıldız oyuncu kadrosu, bizi bu karakterlere ve onların insanlıklarına duygusal olarak bağlayan güçlü performanslar sunuyor. Bu olağanüstü çabanın nihai ürününü birkaç gün içinde izleyicilerle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz ve bu hikayenin devam edeceği için heyecanlıyız. Bu, Anne Rice’ın muhteşem eserinin ruhunu yakalayan büyüleyici hikayeler ve karakterler içeren tüm bir Evrenin yalnızca başlangıcı.” açıklamasını yaptı.

Interview With the Vampire, AMC‘nin 2020 yılında The Vampire Chronicles ve The Lives of the Mayfair Witches romanlarının haklarını aldıktan sonra Anne Rice‘ın çalışmalarına dayanarak üzerinde çalıştığı iki diziden biri. Dizinin prömiyeri 2 Ekim‘de AMC ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.