Sinema Haberleri

AMC, SAG ile Anlaşmaya Vardı! Interview With The Vampire 2. Sezon Çekimlerine Devam Edilecek

Interview with the Vampire dizisinin 2. sezon çekimleri, AMC‘nin SAG-AFRA ile anlaşmaya varmasının ardından devam edebilecek.

Interview With The Vampire

Anne Rice‘ın 1976 basım aynı adlı romanından diziye uyarlanan Interview with the Vampire (Vampirle Görüşme), Louis de Pointe du Lac‘ın (Jacob Anderson) Lestat de Lioncourt (Sam Reid) ile tanışmasından sonra vampir olmasını konu alıyor. Bölümler Louis‘in gazeteci Daniel Molloy‘a (Eric Bogosian) hikayesini anlatmasıyla devam ediyor.

AMC, 2. sezon onayını bekletmeden vermiş, çekimlere Nisan 2023‘te Prag’da başlanmıştı. Lakin dizi ve sinema sektöründeki grev sebebiyle sete Temmuz ayında ara verilmişti. Deadline‘ın haberine göre AMC Networks, Interview with the Vampire 2. sezonun yapımına devam etmek için SAG-AFTRA ile anlaşmaya vardı.

YouTube player

Dizinin büyük bir kısmı Avrupa‘da geçecek ve muhtemelen Jacob Anderson, Louis rolünü 2. sezonda da canlandıracak. Serinin ne yöne gideceğine dair ise henüz bir bilgilendirme yapılmadı. Hoş Rice‘ın The Vampire Lestat ve The Queen of the Damned gibi diğer romanları sayesinde AMC‘nin elinde yararlanabileceği yeterli içerik bulunuyor. Bakalım yaratıcı ekip bu içeriği nasıl kullanacak.

Bu arada Interview with the Vampire 2. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı ama 2024’te geleceğini biliyoruz. İkinci sezonu beklerken, izlemeyenler için 1994 yapımı Tom Cruise ve Brad Pitt‘in başrollerde olduğu Interview with the Vampire filminin fragmanını alta bırakıyorum.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.