Dizi Haberleri

Darkwing Duck, Disney+ İle Yeniden Hayata Dönecek

Disney XD Kanalında 2017 yılında yeni bölümlerle yayınlanmaya başlanan DuckTales’in son sezonunda yer alan Darkwing Duck, yeni bölümleriyle bizimle buluşabilir.

Kısa ömürlü olmasına karşın kullandığı mizahi dili ve sırtını yasladığı süper kahraman mitolojileriyle alaycı tavrıyla çok sevilen Darkwing Duck’ın yeniden çekilebileceği söyleniyor.

Variety sitesinde yer alan habere göre, bu yıl içerisinde iki bölüm halinde DuckTales serisinde yer alan Darkwing Duck, gelen olumlu yorumların ardından kendi serisine yeniden kavuşabilirmiş. Şu an için bir yapım şirketi, yönetmen duyurusu yok fakat söylentiye göre Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisi bu kült çizgi diziyi yeniden canlandırmak için oldukça hevesliymiş.

Rogen ve Goldberg, bir süredir sağlam içeriklerle karşımıza çıkan iki yapımcı. The Preacher, The Boys dizilerini hazırlayan ve son dönemde Teenage Mutant Ninja Turtles projesi üzerine yoğunlaşan ikili, izlemesine doyum olmayan bir Darkwing Duck serisi ortaya çıkarabilir.

Şayet dizi çekilirse Disney XD üzerinden değil de, firmanın yeni yayın platformu Disney+ üzerinden izleyici ile buluşması planlanıyor.

Darkwing Duck, 1991-92 yılları arasında toplamda 91 bölüm halinde yayınlanmıştı. Başta Batman olmak üzere birçok kahramanı tiye alan yapısı ve eğlenceli anlatımıyla Türkiye‘de çok sevilen çizgi dizilerden biri olmuştu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.