Çizgi Roman Haberleri

Marvel, Star Wars Klasiklerini Yeniden Basıyor

star-wars-the-empire-banner

Star Wars’ın yayın haklarının el değiştirmesinin ardından, çizgi roman serilerinin de Marvel tarafından yapılacağı açıklanmıştı. Lucasfilm’in bünyesi altından çıkan Star Wars çizgi romanları, Disney ile ortak anlaşması bulunan Marvel tarafından basılacak.

Marvel tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Episode IV ve Episode V arasındaki boşlukları doldurmak amacıyla, yeni bir Star Wars serisine başlanacak. Önümüzdeki yıl başlaması beklenen seri hakkında henüz detaylı bir açıklama yok. Marvel en başarılı çizerler ve yazarlardan oluşturacağı bir ekip ile bu işin altından kalkmayı başaracaktır.star-wars-the-empire-cizgi-roman-gorsel-kapak

Ünlü çizgi roman firması ayrıca, Dark Horse Comics’in elinde bulunan klasikleşmiş Star Wars yayınlarını da bünyesine kattı. Daha önce Dark Horse markası altında çıkan seri Star Wars Legends Epic Collection: The Empire Vol. 1 ismi altında yeniden yayınlanacak. Yayın tarihi olarak Nisan 2015 gösterildi.

Bu seri içerisinde bulunacak başlıklar, yazarlar ve çizerler şöyle:

Seriler: STAR WARS: REPUBLIC 78-80, STAR WARS: PURGE 1, STAR WARS: PURGE — SECONDS TO DIE 1, STAR WARS: PURGE — THE HIDDEN BLADE 1, STAR WARS: PURGE — THE TYRANT’S FIST 1-2, STAR WARS: DARTH VADER AND THE LOST COMMAND 1-5, STAR WARS: DARK TIMES 1-5

Yazarlar: JOHN OSTRANDER, RANDY STRADLEY, HADEN BLACKMAN, ALEXANDER FREED

Çizerler: LUKE ROSS , DOUGLAS WHEATLEY, JIM HALL, CHRIS SCALF, MARCO CASTIELLO, ANDREA CHELLA, RICK LEONARDI

Dark Horse, 23 yıl boyunca Star Wars serisinin çizgi roman bölümünü eline almıştı. Firmanın bu uzun yolculuğu da geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanan son sayı ile bitti. Bu serinin klasikleşmiş bölümleri, Marvel markası altında yeniden okurlara sunulacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.