Çizgi Roman Haberleri

Dark Horse Comics’ten Dev Neil Gaiman Koleksiyonu Geliyor

Çağımızın kült yazarlarından Neil Gaiman ile yayıncı Dark Horse Comics‘ten dev işbirliği: Gaiman’ın eserlerinin toplanacağı koca bir külliyat, okuyucularla buluşacak!

Genellikle bilgisayar oyunlarının ya da geniş okuyucu kitlesine sahip edebi eserlerin çizgi romanlarını okuyucular ile buluşturan Dark Horse Comics etiketi ile çıkacak ilk cildi, The Neil Gaiman Library: Volume 1 adını taşıyacak.

İlk cildin içinde yazarın “A Study in Emerald,” “Murder Mysteries,” “How to Talk to Girls at Parties” ve “Forbidden Brides” hikayeleri yer alacak. İlk cildin içinde daha önce Dark Horse Comics tarafından tekli çizgi roman olarak da basılmış, ödüllü hikayeler bulunuyor. Bunun yanı sıra kitabın çizimleri, içinde daha önce de Gaiman hikayeleri üzerinde çalışmış Rafael Scavone, P. Craig Russell, Rafael Albuquerque ve Dave Stewart’ın da bulunduğu bir ekibin kaleminden çıkacak.

Henüz ikinci ciltte hangi Gaiman eserlerinin yer alacağı ya da cildin hangi tarihte okuyucular ile buluşacağı konusunda ise bir bilgi yok. The Neil Gaiman Library: Volume 1, 27 Mayıs 2020’de çizgi romancılarda, 9 Haziran’da ise kitapçılarda satışa çıkacak. İnternet satışlarının da bu aralıkta başlaması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.