Dizi HaberleriVideo Galeri

Netflix, Neil Gaiman’ın Dead Boy Detectives Dizisinden Fragman Yayınladı

Netflix, Neil Gaiman‘ın özgün çizgi roman karakterlerine dayanan yeni dizisi Dead Boy Detectives için heyecan verici bir fragman yayınladı. Bu dizi, izleyicilere hayaletler, zombiler ve bir iblisle dolu gizemli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Dizinin Konusu ve Karakterleri

Dead Boy Detectives, Edwin Payne (George Rexstrew) ve Charles Rowland (Jayden Revri) adlı genç karakterlere odaklanıyor. Bu iki genç, farklı zamanlarda doğmuş ve ancak ölümde bir araya gelmişlerdir. Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olan Edwin ve Charles, gizemleri çözmekte ustalaşmıştır ve hayaletler arasında en iyi arkadaşlardır. Crystal (Kassius Nelson) adındaki bir medyum ve arkadaşı Niko’nun (Yuyu Kitamura) da yardımıyla, paranormal olayları araştırarak ölümlüler aleminin en karanlık sırlarını açığa çıkarırlar. Dizinin kadrosunda Jenn Lyon, Briana Cuoco, Ruth Connell, Lukas Gage ve David Iacono gibi başka yetenekli oyuncular da yer alıyor.

Dead Boy Detectives
Dead Boy Detectives

Dizinin Arkaplanı ve Bağlantıları

Dead Boy Detectives, Neil Gaiman‘ın diğer ünlü eseri The Sandman ile aynı evrende geçiyor. Bu bağlamda, Gaiman’ın zengin evreninden esinlenen dizi, izleyicilere benzersiz ve büyüleyici bir hikaye sunmayı hedefliyor.

Yapım ve Yönetim Ekibi

Dizinin geliştirilmesi ve ilk bölümünün yazılması Steve Yockey ve Beth Schwartz tarafından gerçekleştirildi. Yockey ve Schwartz aynı zamanda dizinin sorumluları arasında yer alıyor. Yapımcı kadrosunda ise Greg Berlanti, Jeremy Carver, Sarah Schechter, Leigh London Redman ve elbette Neil Gaiman bulunuyor. Lee Toland Krieger ise ilk bölümün yönetmenliğini üstleniyor.

Dead Boy Detectives Fragman:

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Önemli Bir Çizgi Roman Kökeni

Dead Boy Detectives, ilk olarak 1991 yılında The Sandman çizgi roman serisinde tanıtıldı ve daha sonra Children’s Crusade ve The Books of Magic gibi diğer eserlerde ve Sandman Presents başlıklı dört sayılık bir seride yer aldı. Bu zengin çizgi roman geçmişi, dizinin izleyicilere benzersiz bir hikaye sunacağının işareti olarak kabul edilebilir.

Netflix’in yayınladığı Dead Boy Detectives fragmanı, izleyicileri gizem dolu bir yolculuğa çıkarmak için heyecan uyandırıcı bir öncülük yapıyor. Dizi, Neil Gaiman’ın özgün dünyasına ve çizgi roman kökenlerine saygı göstererek, fantastik bir maceraya davet ediyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.