Sinema Haberleri

Transformers İçin 14 Filmlik Hikaye Yazıldı. EVET 14!

Transformers’ın 5. filmi olan Transformers: The Last Knight filmi önümüzdeki yaz beyaz perdede yerini alacak. Michael Bay’in yaptığı açıklamaya göre bu film kendisinin son yaptığı Transformers filmi olacak. Ama iş Michael Bay ile bitmiyor…

Paramount Pictures, gelecekteki Transformers filmleri için yeni fikirlerin ortaya çıkması adına senaristleri bir araya getirdi ve Michael Bay ‘in yaptığı açıklamaya göre 14 tane hikaye ortaya çıktı. Her ne kadar yaptığı açıklamada son Transformers filmini çektiğini söylese de yine bir açık kapı bırakarak yazılan yeni hikayelerden birini çekmek istediğini söyledi.

Transformers’ın artık sıkıcı bir hal aldığı aşikar. Peki neden ısrarla yeni filmler çekmek istiyorlar? Tabii ki esas sebep para. Transformers bugüne kadar dünya çapında 3.77 milyar dolarlık bir gelir elde etti ve bu geliri arttırmak istiyorlar. Her ne kadar yeni filmler izleyiciye farklı deneyimler sunmasa da insanlar meraktan dolayı izliyorlar. İlk filmde ben de çok heyecanlandım ve film çok hoşuma gitti fakat 3. filmden sonra izlemeyi bıraktım. Bundan sonra çekilecek olan filmleri Michael Bay her ne kadar ben çekmeyeceğim dese de bana hiç güven vermedi. Daha çok araba patlatacak gibi duruyor.

 transformers-14-filmlik-hikaye-yazildi-evet-14-2

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.