Sinema Haberleri

James Gunn’ın Suicide Squad’ından İlk Fotoğraflar Sızdı

James Gunn tarafından yönetilen The Suicide Squad filminden ilk set görüntüleri geldi.

DC‘nin Suicide Squad filmini yeniden çeken James Gunn‘ın başında bulunduğu setten ilk fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Just Jared‘ın yayınladığı görüntülerde filmin kadrosunu kostümleri içinde ilk kez görüyoruz.

Sette çekilen fotoğraflarda; daha önce “Arm-Fall-Off-Boy” olacağı söylentileri çıkan Nathan Fillion, “Blackguard” kostümü içerisinde. Ayrıca; Savant rolünde Pete Davidson, Javalin karakteriyle Flula Borg, Weasel kostümüyle Sean Gunn, Captain Boomerang rolüyle Jai Courtney ve Mongol olarak da Mayling Ng de fotoğraflarda yer alıyor.

Çizgi roman karakterleriyle örtüşen kostümlere dikkat çeken Twitter kullanıcısı Thomas Polito‘nun paylaştığı eşleştirmeli görselleri altta inceleyebilirsiniz.

Harley Quinn rolünde Margot Robbie, Amanda Waller olarak Viola Davis, Rick Flag rolüyle Joel Kinnaman‘ın kamera karşısına geçeceği filmde; Peter Capaldi, David Dastmalchian, Storm Reid, Taika Waititi, John Cena, Juan Diego Botto, Joaquin Cosio, Flula Borg, Tinashe Kajese, Jennifer Holland, Julio Ruiz, Alice Braga, Steve Agee ve Daniela Melchior da bulunuyor. James Gunn‘ın merakla beklenen DC yapımı Suicide Squad‘ın gösterim tarihi 6 Ağustos 2021 olarak açıklandı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.