Sinema Haberleri

Han Solo Filmi Aralık 2018’e Mi Erteleniyor?

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, Star Wars yapımlarının geleceğine büyük ölçüde 2017 yılında karar verileceğini belirtmişti.

Yakın gelecekten, “Skywalker Saga” projesinden ve karakterlere odaklanan solo filmler konusunda da uzun bir süredir Kennedy’nin ağzından laf almak bir hayli zordu. Lucasfilm başkanının bu suskunluğunun sebebinin Rogue One’ın başarısını gözlemlemek ve buna göre bir yol haritası çizmek olduğunu tahmin etmek pek de zor olmamıştı.

Vizyona girdiği günden itibaren 30 farklı rekor kıran Star Wars: The Force Awakens‘ın başarısına henüz ulaşmamış olsa da Rogue One, beklentileri aşarak gişede üstün bir performans sergilemiş durumda.

Tüm bu gelişmelerin ışığında, MakingStarWars sitesinde çıkan dedikodulara göre Han Solo‘nun geçmişine odaklanacak olan film de Force Awakens ve Rogue One’ın gişe başarısını takip etmek amacıyla Mayıs 2018 vizyon tarihinden Aralık 2018‘e taşınacak. Lucasfilm içindeki kaynaklardan edinildiği iddia edilen bilgilere göre, Han Solo filminin yeni vizyon tarihi 13 Aralık 2018 olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.