Sinema Haberleri

Ant-Man ve Wasp Filminin Kemik Kadrosu Değişmeyecek

Ant-Man filmlerinin yönetmeni Peyton Reed, serinin devamında Paul Rudd ve Evangeline Lilly’i beraber göreceğimizi onayladı.

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazında yer alacak Ant-Man 3 filmi için şu aralar yeni bilgiler peşi sıra çıkmaya başladı. İlk olarak filmin başrollerini paylaşan Rudd ve Lilly’e eş değerde maaş verileceği açıklandı. Bu konu pek dikkat çekmese de bir süredir sinema sektörünü oyalıyordu.

Erkek ve kadın oyuncuların eş değerde maaş alması yönündeki çalışmalar da bu pandemi sürecinde ilk meyvelerini böylece vermiş oldu. Yönetmen Peyton, geçen hafta içerisinde ikiliyle bu konu anlaştıklarını belirtmişti. Haliyle ikiliyi yeni filmde de beraber göreceğiz.

Filmin adı Ant-Man and the Wasp 2 mi olacak yoksa ikilinin isimleriyle yeni bir ekleme mi yapılacak bilemiyoruz ama ikiliyi beraber filmde görebileceğiz.

Ayrıca Dr. Hank Pym’i canlandıran Michael Douglas ve onun eşi olan Janet Van Dyne’ı canlandıran Michelle Pfeiffer’ın da filmde yer alabileceği yönünde bazı çalışmalar mevcutmuş. Henüz bir kesinlik yok ama ihtiyar kadroyu da görme şansımız olacak.

Peyton Reed, pandemi sürecinde senaryosunun üzerinden tekrar tekrar geçtiğini açıklayan yönetmenlerden listesine girdiğini de belirtti. Reed, “Hikayeyi ortaya çıkardık fakat henüz kesin bir şey yok. Üzerinde çalışıyoruz. Pandemi boyunca çalıştık.” sözlerine yer veriyor.

Son olarak da yeni Ant-Man filminin 2022’nin Ekim ayında vizyona girmesi için bazı ön görüşmelerin yapıldığı belirtiliyor. Filmin çıkış tarihi için 2022 yılı verilmiş ama malumunuz pandemi sebebiyle çekimleri ertelenmişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.