Sinema Haberleri

Aaron Paul, Kara Kule Serisine Katılıyor!

aaron-paul

Breaking Bad dizisindeki unutulmaz performansı ile hafızalara kazınan genç oyuncu Aaron Paul‘ün, Stephen King’in romanlarından uyarlanacak Kara Kule serisinde oynayacağı söyleniyor.

Aaron Paul’den uzun zamandır ses seda çıkmıyor. Bir hayli başarısız Need for Speed uyarlamasında boy gösteren genç yıldız, önümüzdeki ay vizyona girecek Triple 9 filminde oynayacak. John Hillcoat’ın aksiyonu derecesi yüksek filmi, Aaron Paul’un erken gelen şöhretini devam ettirmesine yardımcı olacak gibi gözüküyor. Ama bundan daha iyisini de elde edebilir.

dark-tower-kara-kule-resim

Çıkan son söylentilere göre Aaron Paul’un Kara Kule serisi için kadroya alındığı belirtiliyor. Idris Elba ve Matthew McConaughey’in seride yer alacağı artık onaylandı. Aaron Paul’un nasıl bir rolde karşımıza çıkacağını bilmiyoruz.

Aaron Paul daha öncesinde Stephen King’in efsane serisinin hayranı olduğunu belirtmişti. Hatta bunu bir adım daha ileri götürerek, Twitter adresi üzerinden Eddie Dean’i oynamak istediğini yazmıştı.

Eddie Dean, serinin ikinci kitabı Üçün Çekilişi’nde karşımıza çıkan 23 yaşında, New York’ta yaşayan uyuşturucu bağımlısı bir karakter. Aaron Paul’un Breaking Bad’deki performansını hatırlarsanız eğer bu rol için biçilmiş kaftan olduğunu göreceksiniz.

Bakalım ilerleyen günlerde Kara Kule serisi hakkında ne gibi yeni haberler duyacağız. Idris Elba ve Matthew McCoughney haberleri de söylenti olarak su yüzüne çıkmış, kısa bir süre sonra da yapımcı firma tarafından onaylanmıştı. Umuyoruz ki, Aaron Paul böylesine kaliteli bir yapımda rol kapar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.