Sinema Haberleri

Keanu Reeves, Sonic 3 Filminde Shadow Karakterini Seslendirecek

Keanu Reeves, popüler video oyunu uyarlaması Sonic 3 filminde Shadow karakterini seslendirmek üzere imza attığı bildirildi. Önceki söylentilere rağmen, Reeves’in resmi olarak bu rolü üstlendiği doğrulandı. Bu bilgi, güvenilir bir kaynaktan geçtiği belirtilen CinemaCon’da ortaya çıktı.

Görsel ile Doğrulandı: Sonic ve Shadow’un Epik Mücadelesi!

CinemaCon’da yayınlanan bazı görüntülerde, Sonic ve Shadow’un epik bir çatışmaya giriştiği sahneler gösterildi. Keanu Reeves, Shadow karakterini seslendirmesiyle birlikte filmdeki heyecanı artıracak gibi görünüyor.

Keanu Reeves Shadow
Keanu Reeves Shadow

Shadow’un Gelişi ve Karakterizasyonu

Filmin ortak yazarı Pat Casey, Shadow’un popülerlik ve hikayeye getirebileceği potansiyel nedeniyle projeye dahil edildiğini açıkladı. Casey’e göre, Shadow’un öfke ve intikamla hareket eden bir karakter olduğu belirtilirken, Knuckles’a benzer şekilde tasvir edileceği ifade edildi. Ancak, aralarındaki en büyük farkın Shadow’un yanlış anlaşılmamış olması olduğu vurgulandı.

Sonic Serisinin Geleceği: Avengers Düzeyinde Olaylar

Sonic the Hedgehog 3 Shadow
Sonic the Hedgehog 3 – Shadow

Franchise yapımcısı Toby Asche, Sonic serisinin geleceği hakkında büyük planlar olduğunu belirtti. Asche, Shadow’un dahil olması ve yapılacak büyük değişikliklerle Sonic serisinin “Avengers düzeyinde olaylar” içereceğini açıkladı.

Sonic 3 ve Knuckles

Filmdeki diğer karakterler arasında Ben Schwartz (Kirpi Sonic), Colleen O’Shaughnessey (Miles “Tails” Prower), Idris Elba (Echidna Knuckles), James Marsden (Tom Wachowski), Tika Sumpter (Maddie Wachowski) ve Jim Carrey (Dr. Robotnik) yer alıyor.

Knuckles’ın Paramount+’da 26 Nisan’da gösterime girmesi planlanırken, Sonic the Hedgehog 3 ise 20 Aralık’ta sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.