Sinema Haberleri

Sonic The Hedgehog 2 Knuckles’ını Buldu

Sonic The Hedgehog 2 filmi için çalışmalar başladı. Devam filminde Knuckles karakterini ünlü oyuncu Idris Elba seslendirecek.

Sonic The Hedgehog‘ın devam filmiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Çıkışından önce tuhaf Sonic tasarımıyla gündeme gelen film, elden geçmiş haliyle hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not alarak 2020’nin en büyük sürprizlerinden biri olmuştu.

Devam filmine bir seneden az zaman kala Jim Carrey, James Marsden ve Tika Sumpter‘lı kadroya ünlü bir isim daha eklendi: Idris Elba. Şu sıralar The Suicide Squad‘daki Bloodsport rolüyle konuşulan oyuncu, Salı günü attığı tweet ile Knuckles‘ı seslendireceğini duyurdu.

Dedikodulara göre ikinci film, Doktor Robotnik‘in güçlü bir zümrüdü bulmak için Knuckles’la birlikte uzak bir gezegenden Dünya’ya dönüşünü konu alacak. Kahramanımız Sonic, yanına ilk filmin sonunda gördüğümüz kadim dostu Tails‘ı da alarak Robotnik’e karşı mücadele edecek. Knuckles oyunlarda da Sonic’in önce düşmanı sonra dostu olan bir karakterdi. Bu senaryo doğru çıksa da çıkmasa da hikayenin oyunlarla aynı rotadan ilerleyeceğini söylemek çok yanlış olmayacaktır.

Yönetmenliğini ilk Sonic’i de yöneten Jeff Fowler‘ın üstlendiği film, 8 Nisan 2022’de vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.