Haberler

San Diego Comic-Con @Home Bu Akşam Başlıyor! İşte İzleme Rehberi

Covid-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek San Diego Comic-Con@Home etkinliği bu akşam Türkiye Saati ile 19.00‘da başlıyor.

50. yılında ilk kez Comic-Con@Home adıyla online olarak yayınlanacak San Diego Comic-Con, 22-26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. TSİ ile bu akşam 19.00’da (9:00 AM PST) start alacak Comic-Con@Home‘da, yaklaşık 700 katılımcı Online Exhibit Hall‘da buluşacak.

SDCC 2020‘de bu yıl 350‘den fazla panel ve program Youtube‘da yayınlanacak, oyun etkinlikleri ise Discord‘da olacak. Comic-Con Müzesi de etkinlik boyunca interaktif içerikler sunacak. Etkinliğin 34 paneli IGN tarafından yayınlanacak, ayrıca resmi ürünlere Comic-Con sitesindeki mağaza sayfasından ulaşılabilecek. Comic-Con Art Show ve Masquerade etkinlikleri ise Tumblr‘dan takip edilebilecek.

Comic-Con@Home‘un programının tamamına buradan, 40’tan fazla oyunun yer aldığı oyun programına buradan ulaşabilir, etkinliğin tamamını Discord, Facebook Live ve programlardaki linkler aracılığı ile YouTube‘dan takip edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.