Sinema Haberleri

Black Panther: Wakanda Forever Filminden Resmi Fragman ve Poster Geldi

Marvel Studios, San Diego Comic-Con‘daki panelde, Black Panther: Wakanda Forever filminin resmi fragmanını ve posterini paylaştı.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige‘in, Marvel Sinematik Evreni‘nden sinema ve Disney+‘a gelecek yapımlarla ilgili sunumunda en çok alkışı alan filmlerden biri Black Panther Wakanda Forever oldu.

Sahnede Feige‘e yönetmen Ryan Coogler ile oyuncular Mabel Cadena, Michaela Cole, Winston Duke, Danai Gurira, Tenoch Huerta, Florence Kasumba, Alex Livinalli, Lupita Nyong’o, Dominique Thorne ve Letitia Wright katılırken, Wakanda Forever‘ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

YouTube player

Wakanda Forever, 4. Fazın Son Filmi Olacak

Panelde Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni‘nin 4. fazındaki son film olan Black Panther: Wakanda Forever‘ın 11 Kasım 2022‘de gösterime gireceğini de açıkladı.

Black Panther‘in devam filminde; Kral T’Challa‘nın ölümünün ardından Kraliçe Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ve the Dora Milaje (Florence Kasumba) uluslarını dünya güçlerinden korumak için savaşırlar.

Wakandalıların yeni tehditlere karşı durabilmesi için, kahramanlar, War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) ve Everett Ross‘un (Martin Freeman) yardımıyla bir araya gelmeli ve Wakanda Krallığı için yeni bir yol çizmelidir. Tenoch Huerta‘nın gizli denizaltı ulusunun kralı Namor olarak izleyici karşısına çıktığı filmde, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena ve Alex Livanalli de rol alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.