Oyun Haberleri

Türk Oyun Geliştiricilerin, Lovecraft’ı Cyberpunk ile Buluşturduğu Transient Oyunu Çıktı

Conarium ve Darkness Within serisinin yaratıcıları Onur ve Oral Şamlı kardeşler, Lovecraft ve Cyberpunk türlerini harmanladıkları gerilim oyunu Transient‘i yayınladı.

Stormling Studios tarafından Steam‘den oyun dünyasına sunulan Transient‘te oyuncular, distopik bir gelecekte son teknoloji beyin implantını kullanarak, ODIN hacker ekibinin başına gelen tuhaf ve korkunç olaylar dizisinin ardında nelerin yatmakta olduğunu araştıracak.

H.P. Lovecraft’ın kozmik varoluşçuluğu ile acımasız, distopik bir siberpunk kurgunun daha önce hiç görülmemiş bir karışımını deneyimlemeyi vaat eden Transient, her iki türün ufuk açıcı eserlerini uyarlayıp onların anlattıkları üzerine yenilerini de ekleyerek genişletmek ve böylece deneyimin aynı anda hem tanıdık hem de taze olmasını sağlamak üzere dizayn edilmiş.

Kor Shehr‘in unutulmuş harabelerinden Providence‘ın zalim sokaklarına kadar, Transient ilginç mekanlarla dolu. Bu ortamları orijinal müzik parçalarıyla birleştirerek sürükleyici bir deneyim sunmayı amaçlayan Transient‘ta, oyun boyunca karşılaştığınız sorunların üstesinden gelmek için, teknolojik bir implant ile donanımlı Randolph Carter rolünü üstleniyorsunuz.

Uzak, kıyamet sonrası gelecekte, insanlık nüfusundan geriye kalanlar, dünyanın katı atmosferik koşullarında hayatta kalmak için yaratılan ve Providence adlı verilen, kubbeli bir şehirde yaşamaktadır. İnsanlığın son sığınağı olan bu yerde, ODIN adlı bir kiralık hacker grubunun üyesi olan Randolph Carter, yanlışlıkla, akıl sağlığını sorgulamasına neden olacak korkunç bir gerçeğin ipuçlarına rastlar.

9 Kasım‘a kadar yüzde 15 indirimle satışa sunulan Transient‘i buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.