Oyun Haberleri

Starcraft II’nin 10. Yıl Dönümüne Özel Kutlama

PTR güncellemesinden 5.0 Yaması‘nın çıkışına kadar oyuncuların StarCraft II için talep ettiği pek çok özelliği ve fazlasını denemeye hazır mısınız?

StarCraft II‘nin Koprulu Sektörü‘nde geçirdiği galaktik strateji ve dostluğun 10. yılını kutlama zamanı geldi. Hikâye haritalarını oluşturmayı kolaylaştıracak bazı Galaksi Harita Editörü iyileştirmeleri, yeni hikâye başarımları, her co-op komutanı için yeni prestij kabiliyetleri ve ürkütücü bir yeni anlatıcı yenilikler arasında yer alıyor.

Editör İyileştirmeleri ve Yeni Özellikler

Oyuncular editörün kullanımının kolaylaşmasını istemişti ve geliştirici ekip oyuncuların geribildirimleri doğrultusunda düzenlemeler yaptı.

Özel Hikayeler

Daha fazla öykü ve yaratıcı hikâyeye ev sahipliği yapacak yepyeni bir Arcade harita türü (Hikâye) geliyor. Özel hikâyeler hazırlamak çok daha akıcı bir deneyim haline geliyor. Ayrıca haritadan haritaya geçiş artık destekleniyor. Eskiden yalnızca çevrimiçi olarak oynanabilen pek çok hikâyeye artık StarCraft II Arcade üstünden erişilebiliyor. Oyuncular artık tek kişilik deneyimlerin yanı sıra co-op özel hikâyeler paylaşabilecek.

Yeni Hikaye Başarımları

10. yıldönümü güncellemesi, Nova Covert Ops paketi de dahil olmak üzere tüm StarCraft II hikâye görevlerine yepyeni başarımlar ekleyecek. Tüm başarımları tamamlayarak Stone anlatıcısı açılabilecek.

Co-op Komutanları İçin Prestij Kabiliyetleri

Oyuncular artık her bir tamamlanmış komutanın 1-15 ilerlemesini üç defaya kadar yeniden oynayarak bunu tamamladıklarında bir yeni Prestij Kabiliyeti kazanacak. Sistem, pek çok yeni oynanış seçeneğini ve stratejik kararı mümkün kılacak.

Giriş Yapma Ödülü: White-Ra Anlatıcısı

27 Temmuz – 8 Ekim tarihleri arasında oyuna girenler yeni anlatıcı Protoss uzmanı White-Ra‘yı ücretsiz olarak açabilecek.

StarCraft II 10. yıl dönümü yamasında gelecek yeni içerikler ve oynanış iyileştirmeleri hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. StarCraft II’nin 10. yıldönümü herkese kutlu olsun.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.