Oyun Haberleri

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Yıl Sonunda Çıkacak

Ubisoft, 10. yılında Scott Pilgrim vs. The World: The Game‘i tam sürüm olarak yeniden çıkaracağını duyurdu. Universal Games ve Digital Platforms ile geliştirilen oyunun tanıtım videosu Ubisoft Forward‘da paylaşıldı.

Knives Chau ve Wallace Wells indirilebilir içeriklerini içeren Scott Pilgrim vs. The Game – Tam Sürüm, 2020 sonlarında PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia ve PC’ler için 14,99 Eurodan satışa çıkacak.

YouTube player

Scott Pilgrim‘in dönüşü ile oyuncular, özgün grafik roman serisinden ve 2010 yapımı Universal Pictures filminden esinlenen ve sevilen “2D arcade beat ’em up” tarzındaki oyunu yeniden keşfedecekler. Scott Pilgrim vs. The World: The Game; Paul Robertson‘un 8 bitlik animasyonu, Anamanaguchi‘nin hala dilimizden düşmeyen film müziği ve Scott Pilgrim vs. The World grafik roman serisinin yaratıcısı Bryan Lee O’Malley‘in retro ara sahneleri ile dolu.

Mizah anlayışı ve klasik oynanışı ile oyuncuların, Scott Pilgrim‘in Yedi Kötü Eski Sevgili Örgütü de dahil olmak üzere düşmanları haklamasına yardımcı olacağı oyunda; oyuncular Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills ve daha fazla karakterle oynayabilecek. Her biri kendi benzersiz imza hareketleri ve saldırılarına sahip olan karakterler deneyim puanları kazanarak seviye atlayacak ve çok sayıda kritik beceriler öğrenecek.

Öte yandan oyuncular düşmanları yenmek, sağlık ve oyun içi paraları paylaşmak ve birbirlerini canlandırmak için yerel veya çevrim içi olarak üç arkadaşla takım kurma fırsatına sahip olacaklar. Arkadaşlar ayrıca alt uzay mini oyunlarında ve çılgın yakan toplarda yarışabilecek veya efsane “ayakta kalan son kişi” savaşlarında birbirlerine meydan okuyabilecekler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.