Oyun Haberleri

CD Projekt RED’in Hisseleri %25 Oranında Düştü

Ağustos ayı içerisinde hisseleri en yüksek değere ulaşan CD Projekt RED, borsada %25 oranında bir düşüş yaşadı.

Bu durumun aslında ne FRPNET ile ne de oyunculukla alakası var. Sonuçta borsada işlem gören bir hisseden bahsediyoruz. Ancak CD Projekt RED’in hisse değerlerinin düşmesinin sebebi bir oyun olabilir.

Girizgah kısmında da bahsettiğim üzere firmanın hisseleri Ağustos ayı içerisinde pik noktayı gördü. Hisse başı fiyatına 461 Zloti yani 972 TL değer biçilmekteydi. Bu artışın arkasında The Witcher için geliştirilen Monster Slayer isimli Pokémon GO benzeri mobil oyunun olduğu düşünülmekte.

Cyberpunk 2077 Bir Kez Daha Ertelendi

Ancak Cyberpunk 2077’nin bu süreçte 2 kere ertelenmesiyle beraber CD Projekt RED’in hisse değerleri son iki ay içerisinde %25 oranında gerileyerek 327 Zloti yani 696 TL değerine kadar düştü.

Bu haberin önemli kısmıysa CD Projekt RED, bu yıl içerisinde Avrupa merkezli en değerli oyun stüdyosu olmuştu. Hisselerinin ve firmanın değerinin artması, oyun dünyası için de önemliydi.

Borsadan pek anlayan birisi değilim ancak Cyberpunk 2077’nin çıkışıyla beraber hisseler değer kazanmaya başlayabilir. Ama dediğim gibi borsadan pek anlamıyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.