Dizi Haberleri

Stephen ve Owen King’in Uyuyan Güzeller Romanı da Dizi Oluyor

AMC, Stephen King ve oğlu Owen King‘in doğaüstü korku romanı Sleeping Beauties‘i ekrana uyarlamaya hazırlanıyor. Yeni korku dizisinin pilot bölüm senaryosunu Owen King yazacak.

Deadline, korku kralı Stephen King ve oğlunun birlikte yazdığı Uyuyan Güzeller romanının AMC tarafından uyarlanacağını duyurdu. Projenin yapımcılığını üstlenen Sugar 23‘ten Ashley Zalta, “Owen ve Stephen King, toplumsal cinsiyet eşitliği ve bireysellik hakkında çekici ve sürükleyici bir hikaye anlatmak için mükemmel bir tuval buldu. Kingler ve AMC ile yaptığımız işbirliğinden dolayı çok heyecanlıyız” dedi.

Stephen King, romanın diziye uyarlaması konusunda heyecanlı olduğunu belirtirken, Owen King, “Uyuyan Güzeller‘de Michael, Ashley ve AMC ile çalışmaktan çok mutluyuz. Daha iyisini hayal edemezdik” diye konuştu.

Stephen King edebiyatının modern zaman masallarından Uyuyan Güzeller‘in konusu ise şöyle: “Bir gün bütün kadınlar, uykuya daldığında vücutlarını saran bir tür kozanın içinde hapsolurlar ve bir daha uyanamazlar. Eğer uyandırılırlarsa veya bedenlerini saran o koza bir şekilde yırtılırsa diğerleri için ölümcül bir tehdit haline gelirler. Yalnızca bir kadın bu uyku hastalığından etkilenmez. Her şeyin başlangıcı ve sonu olan gizemli bir kadın: Evie. O, incelenmesi gereken bir tıbbi anomali midir, yoksa öldürülmesi gereken bir iblis midir?”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.