Çizgi Roman Haberleri

Her Yer Çizgi Roman, Her Yer Direniş!

direncizgiroman-banner

Can Yalçınkaya tarafından bir Kickstarter projesi olarak başlatılan #DirenCizgiRoman – Bir Çizgi Roman Derlemesi; bitmesine 5 gün kala, gerekli olan 5000 dolarlık bağışı topladı.

direncizgiroman-resimAdından da anlaşılacağı üzere bir derleme olan bu çizgiroman; 31 Mayıs 2013 tarihinde Taksim Gezi Parkı’nda ateşlenen ve Gezi Direnişi olarak adlandırılan olayların ve yaşanılanların, çeşitli çizerler tarafından yapılan çizimlerinden oluşmaktadır.

Kickstarter sayfasında, örnek çizimlerin yanı sıra Kickstarter’da yapacağınız bağış miktarının boyutuna göre elde edeceğiniz materyaller de detaylı olarak belirtilmiş durumda.

Sayfayı incelerken özellikle Avusturalya’da oluşacak bu projenin Türkiye’de ne etkisi olacağının cevabını okumanızı tavsiye ederim. Gereken bağış miktarı toplanılmış olmasına rağmen destek için hâlâ 19 Haziran’a kadar zamanınız bulunmakta. Türkiye’de bu derlemenin satılmasının yasaklanabilme ihtimalinin de çok yüksek olduğunu belirtmekte fayda görüyorum.

Çizerler arasında Zeynep Özatalay, Sümeyye Kesgin, Murat Gürdal Akkoç,Utku Yavaşça, İlker Gazioğlu, Burak Akerdem, Okan Bülbül, Uğur Sertçelik gibi isimler var.

Siz de projeye destek olarak bu çizgi romandan bir kopya edinebilirsiniz. Projenin Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Projenin tanıtım videosu:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.