Oyun Haberleri

Blood Rage: Digital Edition Ön Siparişte

Karantinada kalmak zorunda olduğumuz bugünlerde, fiziki olarak aynı ortamda toplanmak çok büyük tehlike potansiyeline sahip olduğundan dolayı her işimizi çevrimiçi olarak yapıyoruz.

Eğlence konusunda ise Discord, Zoom gibi iletişim programları kullanarak FRP oynamak nispeten kolay olsa da iş kutu oyunlarına gelince biraz zorlanıyoruz ve işin tadını tam olarak alamıyoruz. O yüzden Tabletop Simulator başta olmak üzere kutu oyun açlığımızı bulabildiğimiz her türlü dijital materyalle gidermeye çalışmaktayız. Bu dijital materyallerden birisi olan Blood Rage de an itibariyle Steam platformunda oyunun çıkış tarihi olan 27 Mayıs’a kadar %10 indirimle oyunculara sunulmuş durumda. Bu tarihe kadar oyunu satın aldığınızda oyunun dijital soundtrack albümüne ve 7 adet canavarı içeren Mythical Monsters DLC’sine de sahip olacaksınız.

Eric Lang’ın yarattığı bu kutu oyunu daha sonra CMON adına dönüşen Singapur Menşeili CoolMiniOrNot tarafından 2015 yılında satışa sunulmuştu. Exozet tarafından geliştirilip Asmodee Digital aracılığıyla yayınlanan dijital versiyonu ise Kickstarter’da 905,682 Dolar ile  bağış topladı.

YouTube player

Ragnarök zamanı gelmiştir ve siz, Valhöll’ün altın kapılarından içeri girebilmeye hak kazanmak için son savaşta onurla çarpışan 7 klandan birine liderlik etmektesiniz. Bu uğurda gerektiğinde canavarlarla bile birlik olup diğer klanları ezerek en onurlu şekilde Ragnarök’ün nihai galibi olmanız gerekmektedir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.