Sinema Haberleri

Yeni Darth Vader’ın Kim Olduğu Belli Gibi

darth-vader-banner

Star Wars’un efsane kötüsü Darth Vader karakteri sinema tarihine de damgasını vurmuş, pek çok ankette “Sinema Tarihinin En Karizmatik Kötüsü” unvanını haketmiş bir karakter.

Bilindiği üzere Darth Vader’ı üç kişi canlandırmıştı. Şimdi ise Rogue One filminde yeniden karşımıza çıkacak olan Darth Vader’ı oynayan aktör belli oldu gibi… yani şu anda resmi açıklama gelmedi ama herkes Spencer Wildling‘den bahsediyor.

Star Wars efsanesinin ilk üçlemesinde Darth Vader’ın vücudunu, o dönemin vücut geliştirme şampiyonlarından Dave Prowse, kafasını Sebastian Shaw, sesini ise sinema tarihinin en iyi seslerinden olan James Earl Jones canlandırmıştı. Şimdi ise yeni bir efsane doğuyor.

spencer-wildling

Etrafta dolaşan söylentilere göre karakter oyuncusu Spencer Wildling, Darth Vader maskesinin altındaki isim olacak. Daha önce Game of Thrones dizisinde White Walker, Wrath of the Titans filminde Minotor olmuştu. Sonrasında ise Jupiter Ascending filminde Falque karakterini, Victor Frankenstein filminde ise Prometheus’u oynamıştı. Guardians of the Galaxy’de Star-Lord’un Walkmen’ini kulağına takıp dinleyen hapishane görevlisi vardı ya, işte o da Spencer Wildling’di.

Hâlâ Disney’den resmi bir açıklama yapılmadı ama bu kadar söylentinin ardından resmi açıklama da kısa süre içerisinde gelir diye düşünüyoruz. Bakalım yeni Darth Vader, Death Star’ın planlarının çalınmasına engel olabilecek mi? (Ehe ehe ehe)

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.