Sinema Haberleri

Ant-Man Filminde Yönetmen Krizi

ant-man-banner

Marvel’ın bilim adamlarından Hank Pym’in nasıl Ant-Man’e dönüştüğünün anlatılacağı Ant-Man filminde yönetmen sorunu yaşanıyor.

Scott Pilgrim vs. The World, Shaun of the Dead ve The World’s End gibi hareketli ve eğlenceli filmlerin yönetmeni Edgar Wright, filmin yönetmenlik koltuğunu bıraktı.

edgar-wright2015’in Temmuz ayında vizyona girmesi planlanan ve başrollerinde Paul Rudd, Michael Douglas ve Evangeline Lilly gibi isimlerin yer alacağı Marvel filminde, tam çekimlerin başlaması beklenirken yönetmen krizi yaşandı. Filmin yönetmeni Edgar Wright, “Yapımcılar ile fikirlerimiz uyuşmuyor,” diyerek filmin yönetmenliğinden ayrıldı.

Böyle eğlenceli filmleri yönetmiş olan eğlenceli bir yönetmenin, ortaya güzel ve izlemesi keyifli bir Ant-Man çıkaracağından neredeyse emindik. Bakalım Marvel yapımcıları bu soruna acil bir çözüm bulabilecekler mi? Yeni bulacakları yönetmen kim olacak?

Her şeye rağmen Marvel, filmin 17 Temmuz 2015’te vizyonda olacağını söyledi. Önümüzdeki günlerde Ant-Man filminin yönetmeni açıklandığında biz de sizlere duyuracağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.