Oyun Haberleri

Sean Bean’in, Civilization 6’da Olduğu Kesinleşti

civilization-6-banner

Strateji oyunu denildiğinde akla gelen ilk marka olan Civilization yeni oyunuyla çok yakında aramızda olacak. Ünlü oyuncu Sean Bean de Civilization 6‘ya sesiyle katılacak.

Mevzu bahis önemli karakterin ölmesi olduğunda yapımcıların aradığı isim her zaman bellidir. Sean Bean, sinema filmlerinde ve dizilerde ölen karakterleriyle ün yapan bir aktör olmasının yanı sıra, derinden gelen ikonik sesiyle de aranan yıldızlardan birisi.

E3 Fuarı sırasında gösterilen kısa Civ 6 fragmanında, seslendirme yapan kişinin Sean Bean olduğu anlaşılmıştı. Ancak ünlü aktörün bu yapımda daha fazla yer alıp almadığı belli değildi. Son çıkan oyun için videolara bakılırsa, Civ 6 boyunca Sean Bean’in sesini bolca duyacağız.

sean-bean

Sean Bean, oyundaki teknoloji ağacı gelişmelerine sesiyle hayat verecek. Oyuncu bir teknoloji kazandığında, ilgili kutucuk içerisindeki özlü söz Sean Bean tarafından seslendirilecek.

Sean Bean, oyun dünyasına yabancı bir isim değil. Son olarak korku-gerilim türündeki Kholat oyununda, anlatıcı olarak karşımıza çıkmıştı. En meşhur seslendirmesini ise The Elder Scrolls IV: Oblivion’da, İmparator Martin Septim ile yapmıştı.

Aşağıdaki videoda Sean Bean’in seslendirmesini ve oyun içi dinamikleri görebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.