Dizi Haberleri

Zaman Çarkı Dizisinin Dört Önemli Karakterinin Oyuncuları Açıklandı

Her Çarşamba #wheeloftimewednesday etkitiyle dizi hakkında duyuru yapan dizinin resmî Twitter hesabı, bu haftada serideki dört önemli karakterin oyuncularını açıkladı.

Zaman Çarkı Dizisinin Tüm Baş Karakterlerinin Oyuncuları Duyuruldu

Logain Ablar

View image on Twitter

Şahsi olarak -ve nedenini hâlâ çözemediğim bir şekilde- serideki en sevdiğim erkek karakterlerden biri olan kara saçlı ve kara bakışlı Logain’i, La Casa de Papel dizisinden de Profesör rolüyle çok iyi tanıdığımız Alvaro Morte canlandıracak. Gerçekten muhteşem bir seçim olmuş.

Loial

View image on Twitter

Zaman Çarkı, insanların ağırlıkta olduğu ve başka ırkların çok ama çok az bulunduğu fantastik bir evren olduğu için dev Ogier ırkı oldukça büyük bir önem taşıyor. Serideki kuşkusuz en önemli Ogier olan ve birinci kitaptan son kitaba kadar önemli görevler üstlenen Loial karakteri, hakkında hiçbir şey bilmediğim için yorum yapamayacağım Hammed Animashaun‘a emanet. Umarım altından kalkabilir.

İlgili Makaleler

Thom Merrilin

View image on Twitter

Karışık duygular içerisindeyim. Seriyi okuyan herkesin favorilerinde tuttuğu neşeli, babacan, yeri geldi mi ortalığı dağıtan karakteri Bilge Ozan Thom Merrilin’i ünlü ve başarılı oyuncu Alexandre Willaume canlandıracak. Genellikle aksiyon ve polisiye dizilerinde oynayan 46 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, umarız kitapta “beyaz saçlı, yaşı ilerlemiş” ozanımıza fazla genç kaçmaz.

Padan Fain

View image on Twitter

İnsanları görünüşleriyle yargılamamak gerekiyor, biliyoruz ama o lanet olası, -lanet derken ciddiyiz- serinin en fesat karakterlerinden Padan Fain’i oynaması için Johann Myers tercih edilmiş, çok da yakışmış! Ancak karaktere olan kinimiz ve nefretimiz yüzünden şimdiden oyuncunun kendisine garezlendik bile! Şaka, şaka. 1999 yılından beri pek çok önemli yapımda önemli roller üstlenen, aynı zamanda yönetmenlik de yapan çok başarılı bir oyuncudur kendisi. Umarız Padan Fain karakterinin altında ezilmeden bu rolü kotarabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.