AYBABTUDizi Haberleri

Zaman Çarkı Dizisinin Tüm Baş Karakterlerinin Oyuncuları Duyuruldu

Her çarşamba #wotwednesday etiketiyle Zaman Çarkı dizisiyle ilgili yeni bir gelişmenin haberini duyuran resmi Wheel of Time on Prime sayfası, birkaç haftalık aradan sonra dizinin neredeyse tüm baş karakterlerinin; Rand al’Thor, Perrin Aybara, Matrim Cauthon, Nynaeve al’Meara ve Egwene al’Vere‘nin oyuncularını açıkladı!

Resim
Josha Stradowski – Rand al’Thor

İlk olarak serinin kuşkusuz en önemli baş karakteri Rand al’Thor‘u paylaşıyoruz. Karşınızda Josha Stradowski. Kendisi Hollywood’da henüz yeni bir isim ancak son iki yılda oynadığı yapımlarla kısa sürede ün kazanmış genç bir oyuncu.

Resim
Marcus Rutherford – Perrin Aybara

Tüm serideki favori üçlümden ikincisi, Perrin Aybara rolünde Marcus Rutherford‘u görüyoruz. Kendisi Josha gibi yeni tanınmaya başlayan bir oyuncu. Amazon’un oyuncu seçimleri giderek daha ilgi çekici bir hâl almaya başlıyor. Marcus, En İyi Çıkış Yakalayan Oyuncu dalında Britanya Bağımsız Film Ödülü’ne de sahip.

Resim
Barney Harris – Matrim Cauthon

Bakışlarında hafif bir hınzırlık sezdiniz mi? Karşınızda Matrim Cauthon rolünde Barney Harris. Yukarıdaki diğer iki oyuncuya göre daha çok film ve dizi tecrübesi bulunan Barney, oyuncu seçmelerinde neredeyse tüm jürinin mutabık kaldığı tek isim olmuş.

Resim
Zoe Robbins – Nynaeve al’Meara

Tam olarak saç örgüsü sayılmaz ama hepsini birden çekerse yine de başı acır diye düşünüyoruz. Evet, karşınızdaki huysuz Bilge Nynaeve al’Meara rolünde Zoë Robins! 23 yaşındaki genç ve başarılı oyuncu 2005 yılından bu yana pek çok popüler dizi ve filmde rol aldı.

Zaman Çarkı evreninde tamamen siyahi insanlardan oluşan ulusların zaten var olduğunu biliyoruz, yani dizi boyunca o ulusların karakterleri zaten siyahi oyunculardan oluşmak zorunda. Peki o hâlde neden beyaz yaratılan karakterleri de siyahi oyunculardan seçiyorlar, anlamak mümkün değil. Netflix kötü bir akım başlattı doğrusu ve Amazon da bu akıma kapılmış gibi gözüküyor.

Resim
Madeleine Madden – Egwene al’Vere

Ve köyün asi kızı, Egwene al’Vere rolünde Madeleine Madden! Genelde çoğu okuyucunun serinin sonlarına doğru sevmeye başladığı, hatta âşık olduğu Egwene karakteri, 22 yaşındaki bu genç ama tecrübeli oyuncuya emanet. Kendisini son olarak Dora ve Kayıp Altın Şehri filminde Sammy karakteriyle gördük.

Oyuncular, rolüne bürünecekleri karakterlerle aşağı yukarı aynı yaştalar. Ayrıca Amazon’un, genel izleyici kitlesi tarafından çok tanınmayan yeni ancak deneyimli oyuncuları seçmiş olması da riskli bir durum, aynı zamanda doğru yönetilirse muazzam sonuçlar doğurması da muhtemel. Tıpkı Game of Thrones dizisinin genç oyuncularının ilk kez o diziyle patlama yapması gibi. Şimdilik bekleyip göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.