Dizi Haberleri

Resident Evil Bu Kez Netflix Dizisi Oluyor

Netflix, Capcom‘un klasik korku hayatta kalma oyun serisi Resident Evil‘ın dizisini geliştireceğini duyurdu.

İlk kez Deadline tarafından Ocak 2019‘da duyurulan proje resmiyet kazandı. Netflix, efsanevi oyundan uyarlanacak Resident Evil serisinin başına Supernatural dizisinin senaristi ve Showrunner’ı Andrew Dabb‘ı getirdi. The Walking Dead‘in yönetmeni Bronwen Huhges tarafından ilk iki bölümü çekilecek olan dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Variety‘nin verdiği bilgilere göre; Resident Evil dizisi iki farklı zamanda geçecek. Zombi salgınının öncesi ve sonrasını ele alacak seride; Jade ve Billie Wesker kızkardeşler New Racoon şehrine taşındığında ortaya çıkardıkları sır her şeyin sonu olacaktır, ardından dünyanın zombiler tarafından işgal edilmesinin üzerinden 10 yıl sonrasını izleyeceğiz.

Capcom‘un ilk kez 1996 yılında oyun dünyasına kazandırdığı Resident Evil; New Racoon şehrine gelen iki özel polisin Umbrella Corpration‘ın üzerinde çalıştığı biyomedikal deneylerini ve insanları zombiye dönüştüren T-virüsü geliştirdiğini keşfetmesiyle başlayan olayları konu alıyordu. Video oyunu daha önce Milla Jovovich‘in başrolde yer aldığı çok sayıda filmle beyazperdeye taşınmıştı. Yeni Netflix serisinin ne zaman yapımına başlanacağı ya da izleyici karşısına çıkacağıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.