Dizi Haberleri

Moon Knight İçin Oyuncu Seçmeleri Başladı

Marvel Studios içerisinden sızdırılan bilgiye göre Disney+ üzerinden yayınlanacak Moon Knight uyarlaması için iki önemli karakterin oyuncu seçmeleri başladı.

Disney+ için hazırlanan bir diğer Marvel uyarlaması dizi de Moon Knight. Aslında bu ismi geçen sene bir aralar çok sık duyuyorduk. Ancak pandemi nedeniyle ertelenen çekimler yüzünden Moon Knight projesinin de bir süreliğine rölantiye alındığını düşünüyoruz.

MCU Direct üzerinden sızdırılan bilgiye göre Marvel Studios, Moon Knight dizisinde yer alacak iki önemli karakter için oyuncu seçmelerine başlamış. İlk karakter, Moon Knight’ın en yakın arkadaşlarından biri olan Frenchie lakaplı Jean-Paul DuChamp. Bu karakter için 20-40 yaş arası, akıcı Fransızca bilenen, beyaz erkek isteminde bulunulmuş.

Diğer karakterimiz ise Moon Knight’ın yani Marc Spector‘un sevgilisi Marlene Alraune. 20-35 yaş aralığında, herhangi bir etnik kökene sahip, kadın oyuncu arayışı da başlatılmış durumda.

Dizinin çekimlerinin önümüzdeki Kasım ayı içerisinde Atlanta‘da yapılması planlanıyor. Öte yandan bu yıl herhangi bir Marvel yapımı izlemediğimi için takvimde de kayma oldu. Moon Knight dizisinin en yakın 2022 tarihinde yayınlanacağı düşünülüyor.

Bu arada Moon Knight/Marc Spector rolünü kimin canlandıracağı halen bilinmiyor. Geçen yıl Russo Kardeşler’in, bu karakter için Keanu Reeves ile görüştüğü söyleniyordu. Bir aralar da Daniel Radcliffe’in ismi ön plana çıkmıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.