Dizi Haberleri

Outcast Dizisi Tüm Dünyayla Aynı Anda Türkiye’de!

outcast-banner

The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’ın yeni dizisi Outcast, 125 ülkede aynı anda yayınlanacak prömiyeri ile 4 Haziran Cumartesi günü, 23.00’da FX’te başlıyor!

İzlenme rekorları kıran efsane dizi The Walking Dead’in yaratıcılarından Robert Kirkman yine bir çizgi roman uyarlaması ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlk bölümün senaristliğini de yapan Kirkman, zombiler ile bıraktığı etkiyi bu defa şeytani ve kötü ruhların gizemli dünyasına taşıyor ve alışkın olduğumuz şeytan çıkarma hikayesi bambaşka bir hal alıyor.

Outcast Pilot 101

Çocukluğundan itibaren şeytani bir güç tarafından rahatsız edilen Kyle Barnes’ın (Patrick Fugit) hikayesini izleyeceğimiz dizi, tıpkı The Walking Dead gibi korku/gerilim elementlerini hikayenin dış motifleri olarak sunarak, insan ilişkileri ile psikolojilerine odaklanıyor. Fugit’in yanı sıra Philip Glenister ve Wrenn Schmit gibi isimlerin yer aldığı Outcast yaz döneminin en çok konuşulacak dizilerden biri olmaya hazırlanıyor. Dünyada bir ilk gerçekleştirilerek Facebook üzerinden canlı yayınlanan ilk bölümünün ardından nefes kesici hikayesi ile Outcast ile 4 Haziran Cumartesigünü 23.00’de FX’te başlıyor.

Yeni dizi Outcast, 4 Haziran Cumartesi günü 23.00’de FX’te izleyicilerle buluşuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.