Dizi Haberleri

Netflix, Yu Yu Hakusho Anime Serisinin Canlı Aksiyon Dizisini Yapacak

Anime kategorisini genişletmenin yanı sıra canlı aksiyon uyarlama projelerine yönelik çalışmalarını da sürdüren Netflix, Yu Yu Hakusho‘yu canlı aksiyon dizi olarak geliştirecek.

Netflix, Yoshihiro Togashi‘nin 1990larda yayınlanan manga ve anime efsanesi Yu Yu Hakusho‘yu canlı aksiyon dizi haline getirecek.

1990’dan 1994’e kadar 19 sayısı yayınlanan Yu Yu Hakusho mangasının konusu şöyle:

“Yusuke Urameshi, özverili bir hareket yapana kadar okulun serserisidir. Bir gün küçük bir çocuğu hızla gelen arabadan kurtarmak isterken arabanın ona çarpması üzerine hayatını kaybeder. Ölen ruhları Ruhlar Alemi’ne götürmekle görevli Botan, ona vaktinden önce hayatını kaybettiğini; Ruhlar Alemi kralının oğlu Koenma ise geri dönmesinin bir yolu olduğunu söyler. Yeni bir güç elde eden Yusuke, İblisler Alemi’nden dünyaya gelen yaratıkları durdurma görevi almış ve bir Ruh Dedektifi olmuştur.”

Manga, 1992-1994 yılları arasında anime serisi olarak televizyon ekranlarına geldi ve 112 bölüm sürdü. Animasyon serisi 1994-1996 arasında 6, 2018’de 2 bölüm olarak devam etti. Manga ayrıca; Yu Yu Hakusho: The Movie ve Yu Yu Hakusho the Movie: Poltergeist Report adlı iki filme uyarlandı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.