Çizgi Roman Haberleri

Dark Horse ve Netflix’ten Yeni Stranger Things Çizgi Romanı: Into the Fire

Stranger Things‘in dördüncü sezonu için daha bekleyeceğiz ama bu yeni maceralara atılmamıza engel değil. Çünkü Netflix ve Dark Horse Comics, yeni yılda yepyeni bir Stranger Things çizgi roman serisi yayınlayacak.

New York Comic-Con‘da duyurulan Stranger Things: Into the Fire çizgi romanı, Stranger Things evrenini Dr. Brenner‘ın deneylerinden sağ çıkan ve Hawkins laboratuvarından kaçan iki karakterin macerası ile genişletiyor. Bu iki denek, laboratuvarın kapatıldığını öğrenince, Dr. Brenner‘ın çalışmalarının gerçek sonuçlarını ortaya çıkarmanın anahtarı olabilecek Dokuz için tehlikeli bir araştırmaya atılır. Tabii gücü şiddetli bir tehdit haline gelmeden ona ulaşabilirlerse…

Stranger Things: SIX, Critical Role yazarı Jody Houser‘ın yeniden başına geçtiği yaratıcı ekipte; Ryan Kelly (Lucifer, Saucer Country), Le Beau Underwood (Stormwatch, Batwing), Triona Farrell (Mighty Morphin Power Rangers, Crowded) ve Nate Piekos (Black Hammer, The Mask) bulunuyor. Dört sayılık Stranger Things: Into the Fire‘ın ilk sayısı 8 Ocak 2020‘de raflardaki yerini alacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.