Sinema Haberleri

Spider-Man: Homecoming Filminin Kötü Karakteri Açıklandı

spider-man-homecoming-banner

San Diego Comic-Con 2016’nın yarattığı depremlerin artçıları devam ede dursun, sizlerle o artçılardan birini paylaşmak istiyoruz!

Örümcek Adam’ın yeni filmi Spider-Man: Homecoming’in baş kötü karakteri belli oldu!

Spider-Man: Homecoming filmi gelecek yıl çıkacak Marvel filmleri içinde kuşkusuz en çok beklenenlerden biri. Oyuncumuz Tom Holland yeniden çekilecek serinin başrolünü kaptığında, ortaya bir sürü asılsız dedikodu atılmıştı. Tom Holland’ın oynayacağı seri de nihai seri olmayacak ve başka bir tane daha Örümcek Adam serisi çekilecekti. Neyse ki Tom Holland’ın Captain America: İç Savaş filminde ortaya çıkmasıyla bu dedikoduları asılsız olduğu ortaya çıktı. Hiç şüpheniz olmasın, Tom Holland tek ve gerçek Spider-Man olacak!

tom-holland-spider-man

Haberimizin konusuna girmeden önce Tom Holland hakkında bir çift laf etmek isterim. Pek çok kişi gibi ben de hâlâ Tobey Maguire’ın performansını özlesem ve giderek gençleşen ve ergenleşen Marvel karakterlerinden haz almasam da Tom Holland’ı çok beğendiğimi gizleyemem. Neden mi? Çünkü kendisi yaş olarak ergen olsa da karakter olarak oldukça olgun ve eksik etek teyzesini idare etmeye çalışan büyümüşte küçülmüş bir adam benim için. En azından senaristlerin May Hala’yı Captain America: Civil War filminde gördüğümüz şekilde yazmasını buna yoruyorum.

Geldik haberimize, Marvel Sinema Evreni –MCU- paneli boyunca Spider-Man: Homecoming filminden bahsedilse de ne yönetmeni, ne başrol oyuncusu ne de filme ait hiçbir görüntü gösterilmedi. Filmin hakları Sony’de olduğu için filme ait hiçbir şeyin gösterilmeyeceğini düşünmeye başlamıştık. Ancak panelin ortasında filmin yönetmeni Jon Watts ve Tom Holland sahneye çıkınca işler değişti. Filmle ilgili uzun uzadıya bir trailer göstermeseler de küçük bir video klip gösterdiler. Ve evet, bu klipte de gördüğümüz üzere Spider-Man: Homecoming filminin baş kötüsü Vulture (Akbaba)! Filmle ilgili resmi bir çizim de yayınlandı:

spider-man-homecoming

Oyuncumuz ise henüz açıklanmadı, ancak Michael Keaton’ın filmde kötü bir karakteri canlandıracağını kesin olarak biliyoruz.

Peki kimdir Vulture?

Bana göre Spider-Man’in para babası teknoloji manyağı düşmanları içinde en orijinal olanıdır. Aynı zamanda Spider-Man’in yüzleştiği ilk geleneksel kostümlü süper düşmanıdır. Adrian Toomes, müthiş bir elektrik mühendisi, ortağıyla kurduğu şirketle Wall Street’e damgasını vuran çok zengin ve zeki bir iş adamıdır. Ancak zamanının çoğunu elektromanyetik dalgaları kullanarak uçabilmesini sağlayacak yapay kanatların tasarımına harcamaktadır. Bu dalgalara uzun süre maruz kaldığı için kalıcı olarak süperinsan kuvveti kazandığını fark eder ve birkaç ufak hırsızlık yaptıktan sonra bu hayatın kendisine göre olduğunu anlayıp süper kötülüğe soyunur. Özellikle ortağının kendi hisselerini sömürdüğünü fark ettiğinde ve yönetim kurulu tarafından şirketten atıldığında vaktinin tamamını kötü işler yapmaya harcamıştır.

Hatırlatalım, filmimiz 7 Temmuz 2017 tarihinde beyazperdede olacak o yüzden filmimiz hakkında çok fazla detay bilmiyoruz. Ancak yeni detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

O zamana kadar takipte kalın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.