Sinema Haberleri

Orijinal Boba Fett Aktörünün Star Wars Koleksiyonu Açık Artırmada

”Çakması da mı varmış bunun?” demeyin hemen. Elbette orijinal Star Wars filmlerinde yer alan Boba Fett aktöründen, yani Jeremy Bulloch‘tan bahsediyoruz.

”Orijinal” Fett olan Jeremy Bulloch‘un, filmlerden toparladığı parçalardan oluşan özel koleksiyonunun açık artırma ile satılacağı açıklandı. 4 Mayıs’taki Dünya Star Wars Günü’nde gerçekleşecek olan koleksiyonda neler mi var? 2020 yılında vefat eden aktörün film setlerinden apardığı düşünülen, şaka tabii, topladığı ve ömrü boyunca katıldığı SW etkinliklerinden edindiği eşyalar açık artırmada satışa çıkacak.

Koleksiyonun en önemli parçaları arasında orijinal Fett kaskı ve film senaryoları yer alıyor. The Empire Strikes Back ve Return of The Jedi filmlerinde oldukça kısa ekran süresi olmasına rağmen ışık hızında sevilen ve serinin en önemli isimleri arasına giren Boba Fett’e ve Star Wars’a dair pek çok parça satışa çıkacak ve açık artırmada kopacak kıyametin sesi şimdiden buraya geldi.

Koleksiyonun ilk parçaları 2022 Mayıs’ında gene bir açık artırmada satışa çıkmış ve sergilenen parçalar toplam 155.000 Sterlin’e alıcı bulmuştu. Önümüzdeki satışın parçaları toplam ne kadar eder, bilmiyoruz ama FRPNET olarak şimdiden aramızda para biriktirmeye başladık.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.