Dizi Haberleri

Fallout Dizisinin Müzik Albümü Plak Formatında Çıkıyor

Fallout dizisinin müzik albümü plak olarak çorak topraklar tutkunlarıyla buluşuyor. Bir an için hayal edin; 200 küsür sene geçmiş ve ilk defa Vault’tan dışarı adım atıyorsunuz. Tekinsiz Wasteland’de hayatta kalmak için ilk olarak ne ararsınız? Tabii ki çalışan bir plak çalar!

Prime Video’da yayınlandığı günden itibaren olay olan, 10 yaşına dayanan Fallout 4’ün dünya oyun satışlarında tekrar 1 numaraya oturmasını sağlayan Fallout dizisi, video oyunlardaki ruhu koruyan müzikleriyle de kulaklarımızı şenlendirmişti.

Lakeshore Records’un elinden çıkma Fallout müzik albümü, ruhuna uygun olarak plak formatında satışa çıkmaya hazırlanıyor. io9 dağıtımcılığında çıkacak olan plak ön siparişe açıldı ve fiyat etiketine göz kısıp baktığımızda 30 dolar gibi bir fiyat görüyoruz. Ramin Djawadi‘yi bilir misiniz? Evet, Game of Thrones’un müthiş açılış müziğine imza atan besteci kendisi. Djawadi’nin CV’si de hiç fena değil; Pacific Rim, House, Westworld, Iron Man ve House of the Dragon gibi yapımların müzikleri de ona ait.

🔸 Radyasyonu Tam Ayarında! – Fallout Dizisi İncelemesi – FRPNET

Fallout dizi müziklerine ait plak 2xLP olarak gelecek ve opak mavi ile opak sarı plaklardan oluşacak. Ağızları sulandıran bu ürüne ülkemizde çok da kolay erişilebileceğini düşünmüyoruz ancak plak arşivcileri işlerini biliyordur. Plağın dış ve iç görselleri ise aşağıdaki gibi;

Fallout müzik plak dış
Fallout müzik plak iç

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.