Sinema Haberleri

Marvel Dizileri Ve Sinematik Evreni İlerleyen Zamanlarda Kesişebilir

Geçtiğimiz birkaç hafta Marvel için oldukça hareketliydi. Guardians of the Galaxy Vol. 2 filmi vizyona girdi ve The Defenders, Runaways, Inhumans dizilerinin fragmanları yayınlandı.

Marvel tarafında izlemek için elimizde birbirinden farklı kahramanlar var. Kimilerini sevdik kimilerini sevmedik. Sinematik evren ve dizi tarafı için ilerleyen yıllarda daha çok kahraman izleyeceğiz gibi görünüyor.

Bu bolluğun içinde insanın aklına, biri sinematik evrenden diğeri dizilerden olmak üzere iki sevdiğimiz kahramanı aynı ekranda görebilecek miyiz sorusu geliyor.

Marvel stüdyolarının başındaki isim Kevin Feige bir röportajında, “Birleştirmek için dizilerin ve filmlerin zaman çizelgesi çok farklı,” ifadesini kullanmıştı. Dizi tarafında karakterlerin daha hızlı bir şekilde artmasıyla, bu yığılma sinematik evrenin geleceği için sıkıntı oluşturabilir.

Son zamanlarda yapılan bir röportajda, “Dizide görünen bir karakter kesinlikle filmlerde görünmeyecek mi?” sorusuna Kevin Feige’ın verdiği yanıt şöyle, “Kesin değil. Gelecek uzun bir zaman, bende bilmiyorum. Daha fazla film yapmak istiyoruz. Bir noktada crossover, tekrar veya benzeri bir şey olabilir.”

İlerleyen zamanlarda dizilerde sevdiğimiz bir karakter farklı bir başlangıç hikayesi ve farklı bir oyuncuyla sinematik evrende karşımıza çıkabilir. Birkaç sezon bir karakteri izleyip ona ısındıktan sonra aynı karakteri farklı bir şekilde görmek, izleyiciyi ne kadar tatmin edecek tartışılır.

Infinity War’da çok fazla kahramanı göreceğimizi söyledikleri için Marvel’ın bu konu hakkındaki hareketlerini en net şekilde Avengers: Infinity War filminde görebileceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.