Çizgi Roman Haberleri

Joker: The World Eserinde Türk İmzası – Joker, Osmanlı İmparatorluğu’na Geliyor

Türk sanatçıların da imza attığı Joker: The World antoloji serisi, çizgi roman tutkunlarını heyecanlandırdı. Seriyle birlikte Joker’i İstanbul’da göreceğiz.

Joker The World Antoloji Serisinde Türk İmzası Joker Osmanlı İmparatorluğu'na Geliyor

DC, Joker: The World antoloji çizgi roman serisi ile Joker‘e dünyayı dolaştıracak. Türk sanatçılar da proje kapsamında ‘suçun palyaço prensini’ 1900’lü yılların Osmanlı İmparatorluğu’na getiriyor.

Joker: The World

Joker 13 Ülkeyi Gezecek

Antoloji çizgi roman serisi ile Joker, 184 sayfalık ciltli kitapta her ülkeyi temsil eden yaratıcı ekiplerin öyküleriyle 13 farklı ülkeye seyahat ediyor. 2021’de çıkan Batman: The World‘ün devamı niteliğindeki çizgi roman; ABD dışında Arjantin, Brezilya, Kamerun, Çek Cumhuriyeti, Almanya, İtalya, Japonya, Kore, Meksika, Polonya, İspanya ve Türkiye’de de bulunacak.

Türk Sanatçılar Joker’i Osmanlı’ya Getiriyor

Metin Akdülger‘in yazıp, Ethem Onur Bilgiç‘in çizdiği maceranın da yer aldığı Joker: The World, Jbc Yayıncılık ve DC Official iş birliği ile yayınlanacak. DC Comics‘in desteğiyle hayata geçirilen antoloji çizgi roman serisinin çıkış tarihi 21 Eylül 2024 olarak açıklandı.

Joker’den İstanbul’un Tarihine Yolculuk

Joker‘in bu serüveni, İstanbul‘un tarihi semtlerinden Karaköy‘de geçiyor. 1900’lerin başında, Osmanlı İmparatorluğu‘nun son yıllarında yaşanan gizemli olayları konu alan bu macera çizgi roman tutkunları tarafından heyecanla karşılandı.

Ethem Onur Bilgiç Duyurdu

Ünlü illüstratör Ethem Onur Bilgiç, X hesabından yaptığı duyuruda, ‘Joker: The World geliyor! Çok heyecanlıyım! Metin Akdülger yazdı ben çizdim. Ertan Ergil, Jbc Yayıncılık ve DC Official basıyor. 1900’lerin başında, imparatorluğun son yıllarında, İstanbul’un Karaköy semtinde şeytani bir plan tıkır tıkır işliyor. 21 Eylül 2024’te çıkıyor!’ açıklamasını yaptı ve seriden görseller paylaştı.

Gönderiyi Twitter’da görüntüle

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.